Skip to main content

TECEprofil

Bij vragen:
info@tece.be

Die TECEprofil Sanitärmodule sind perfekt für den Trockenbau vorbereitet.

TECEprofil – droogbouwmodules

TECEprofil universele toiletmodule

Intelligent en veelzijdig

Das TECEprofil WC-Modul enthält jetzt den neuen TECEUni-Spülkasten

Bijzondere plattegronden, bijzondere gebruikers, bijzondere techniek: voor bijzondere eisen vinden wij altijd intelligente oplossingen die uw dagelijks werk vergemakkelijken.

Installatie van douche-wc's

TECEprofil aansluiting douche-wc

Hygiënischer, schoner, frisser: Reinigen met water in plaats van papier wordt steeds populairder. Het probleem: de aansluitingen zijn bij verschillende fabrikanten anders gepositioneerd, dus het installeren van douche-wc's is moeilijker. De oplossing: een universele douche-wc-module die via een eenvoudige wachtbuis de leidinggeleiding bijna vanzelf verzorgt. Alsook kan electriciteitsaansluiting al kant en klaar worden voorzien.

 

Inbouwoplossing

Das TECEprofil WC-Modul mit 980 mm Bauhöhe

Of het nu schuin, onder het raam of in de kamer is: om elke vierkante meter in de badkamer optimaal te benutten, vindt het toilet ook individuele ruimtes. In een halfhoge wand wordt het Uni-spoelreservoir voor front- en bovenbediening snel gemonteerd met de TECEprofil-module voor lage inbouwhoogten.

Klimmen? Niet Nodig!

Beim TECEprofil WC-Modul für Kinder-Stand-WCs ist der bewährte Uni-Spülkasten 10 cm tiefer vormontiert. So wird auch die Montage zum Kinderspiel.

Voor kinderdagverblijven, kleuterscholen, basisscholen: overal waar kleine mensen de meeste gebruikers vormen, zorgt een toiletinstallatie op kinderhoogte voor meer zelfstandigheid. Met de TECEprofil toiletmodule voor staande kindertoiletten wordt het beproefde Uni spoelreservoir 10 cm lager voorgemonteerd. Dit maakt ook de montage kinderspel.