Skip to main content

Sanitairsystemen

Bij vragen:
info@tece.be

TECEprofil und TECEbox

Sanitair inbouwframes

De TECEbox serie is de TECE-spoelkast voor nat gemetselde voorwandmontage. TECEprofil is een sinds jaren beproefd voorwandsysteem, waarmee sanitairwanden snel en rationeel in droogbouw kunnen worden gebouwd.

Overzicht
TECElux Badezimmer

TECElux - Het inbouwframe

Met glazen wandafwerking

  • Met geïntegreerde nieuwe functies in de wand en geschikt voor elk badkamerdesign
  • Activeringsvarianten: klassiek handmatig of elektronisch spoelen met naderingssensor
  • Het royale paneel beschermt de muur tegen spetters en maakt een muurontwerp zonder tegels mogelijk
  • Luchtfiltersysteem met keramiek geurfilter
  • Aanpassing van de zithoogte achteraf mogelijk
  • Kan worden gecombineerd met vrijwel alle toiletpotten en de meeste douche-wc's
TECEone - Showcase - Badezimmer

TECEone - De wc met douchefunctie

Bij de nieuwe TECEone staat alles in het teken van uw persoonlijke hygiëne. Wij vinden: uw zitvlak verdient wel wat meer waardering. Bijvoorbeeld reinigende verzorging in de vorm van een verfrissende waterstraal.

Bij het dagelijkse reinigingsritueel van ons lichaam mag water niet ontbreken, dat is logisch! Waarom gunnen we ons achterste dan nog altijd in beste geval vierlaags papier? Dat begrijpen wij ook niet.

Overzicht
WC-Betätigungsplatte bzw. Drückerplatte TECElux Mini schwarz

Wc-bedieningsplaten

TECE biedt een brede collectie exclusieve bedieningsplaten voor particuliere en project toepassingen. Met fronten van glas, roestvast staal of kunststof - verkrijgbaar in de series TECEsolidTECEplanus, TECEnow en TECEambia. De metaal- en glasplaten van TECEsquare en de glasplaten van de series TECElux Mini en TECEloop zorgen voor elegantie in hoogwaardige badkamers.

Overzicht
TECEplanus - Urinal

Urinoir-bedieningsplaten

TECE biedt een brede collectie exclusieve urinoir-bedieningsplaten voor particuliere en project toepassingen. Met fronten van glas, roestvast staal of kunststof - verkrijgbaar in de series TECEsolidTECEplanus, TECEnow en TECEambia. De metaal- en glasplaten van TECEsquare en de glasplaten van de series TECEfilo en TECEloop zorgen voor elegantie in hoogwaardige badkamers.

Overzicht