Skip to main content

TECEprofil

Bij vragen:
info@tece.be

Mit den TECEprofil-Installationswänden können Sie Ihr Bad kreativ nach Ihren Vorstellungen bauen und einfach gestalten.

TECEprofil

Neem controle over het bouwproces

Installationswand mit WC-Modul - TECEprofil
Voorwand met toiletmodule - TECEprofil.

Alle veeleisende beroepen komen samen in de badkamer. En juist hier in de krapste ruimtes moet de afstemming met andere beroepen tot in het kleinste detail functioneren.

TECEprofil biedt al meer dan 20 jaar de beste basis voor het verminderen van interfaces en het vervullen van de wensen van klanten.

Met de voorwandtechniek kunt u verschillende ruimte-indelingen realiseren en voldoen aan normen en voorschriften.

Eenvoudig en veilig.

De universele oplossing

De universele oplossing: voorwandtechniek met TECEprofil.

Architecten, planners en installateurs vinden nooit optimale voorwaarden - noch bij renovatieprojecten, noch bij nieuwbouw. Soms bevinden de stootborden en regenpijpen zich te ver van de armaturen, soms wil de klant een geoptimaliseerde kamerindeling in functionele gebieden, soms maken schuine plafonds, dakkapellen of ongebruikelijke indelingen het proces ingewikkelder.

Vorwandtechnik mit Profil - TECEprofil
Voorwandtechniek met profiel - TECEprofil.

TECEprofil lost deze taken op voordat ze een probleem worden. U heeft totale ontwerpvrijheid en de mogelijkheid om alles eenvoudig, veilig, snel en schoon te realiseren. Creëer op creatieve wijze verschillende functionele arrangementen in de beschikbare ruimte of integreer opbergruimtes in de armaturen.

Alles plannen met de klant is net zo eenvoudig als prefabricage in de werkplaats van de installateur of op industriële basis door TECE. Iedereen die bij het project betrokken is, zal het erover eens zijn: Voorwand met TECEprofil is DE oplossing.