Skip to main content
Vorstellung TECE - Markenevent

De slogan is nieuw, de boodschap geldt al jaren.

TECE viert dit jaar het 30-jarig bestaan. Ons bedrijf heeft zich ontwikkeld van een bescheiden begin, gedreven door engineering-expertise en is altijd uitgegaan van de vragen: kan het beter, mooier, eenvoudiger?

De eisen die aan producten en diensten worden gesteld worden hoger - en zullen blijven stijgen. Het was tijd om ons DNA, ons genetisch materiaal, aan de hand van deze nieuwe eisen te analyseren en deze hier systematisch op toe te snijden. Het is onze betrokkenheid bij onze klanten, de vraagcultuur - ja, de nieuwsgierigheid die ons drijft. Alleen nieuwsgierigheid leidt tot innovaties. Wij leven al lang volgens deze cultuur, en we hebben dit nu met "close to you", onze nieuwe slogan, ook samengevat.

Laat me dit uitleggen aan de hand van een voorbeeld, ons nieuwe douchetoilet:
We hebben met TECEone een geheel nieuw productconcept bedacht - nieuwsgierig en klantgericht. We hebben naast de elektrische modellen een stroomloze, eenvoudige variant van het douchetoilet ontwikkeld. Onderzoek toont aan dat dit precies is waar de markt behoefte aan heeft. Het nut (en het "close to you") daarvan: halverwege het jaar zal eindelijk een betaalbaar douchetoilet verkrijgbaar zijn met duurzame, bewezen techniek, waarmee de branche zelf om kan gaan - zonder elektronica en software-updates. In een recente test door de Hogeschool van Esslingen, uitgevoerd in opdracht van het vaktijdschrift SBZ, blonk TECEone uit met uitstekende resultaten - hoewel het een nieuwkomer was en wij een alternatieve techniek toepassen. De lancering van de TECEone hebben we uitgesteld. We zijn tot de conclusie gekomen dat leverproblemen of zelfs klachten voor u en onze bedrijfskanalen schadelijker zouden zijn dan een niet verkochte of voorlopig alleen vooraf voor TECEone uitgeruste badkamer. Handel is handwerk en wij verkopen systemen en oplossingen - geen problemen. Het was niet gemakkelijk voor me om deze beslissing te nemen, want ook wij leven niet van offers, maar van verkoop. Maar ook mede met betrekking tot onze nieuwe slogan was de beslissing absoluut de juiste.

TECE - Hans-Joachim Sahlmann
Hans-Joachim Sahlmann
Wat ik daarmee wil zeggen:
  1. Met TECEone zijn we nu zover - we gaan ervan uit dat we halverwege het jaar de volledige levercapaciteit bereiken. Goed design voor een eerlijke prijs: het product is klaar, en de markt ook - en de lancering had al moeten plaatsvinden, zoals de SBZ-test aantoont.
  2. Een fundamenteel component van onze slogan "close to you" is de verplichting die wij onszelf hebben opgelegd om aan uw zijde te blijven staan. U kunt ons aan ons woord houden - en op onze daden beoordelen.