Skip to main content

TECEdrainprofile - doucheprofiel

Bij vragen:
info@tece.be

TECEdrainprofile

TECEdrainprofile - doucheprofiel

TECEdrainprofile

Elegant opgelost

Afvoer teruggebracht tot het essentiële – zo ziet het elegante roestvrijstalen profiel er op het eerste gezicht uit. Alleen de intelligente details in dit uitgekiende design maken het eenvoudige understatement in de doucheruimte mogelijk, zoals het binnenste afschot dat zorgt voor een optimale afvoer. Of het in lengte verstelbare materiaal dat een perfecte verzonken integratie over de gehele breedte van de doucheruimte mogelijk maakt zonder zijdelingse tegelstukken. Even eenvoudig als briljant. Dat is TECEdrainprofile.

Alles vloeit.

Alles loopt gesmeerd waar geen hoeken en randen zijn om de stroom te onderbreken. Zowel voor het oog als voor de hygiëne.

Schoon in een mum van tijd

Hoe stellen we ons een doucheprofiel voor? Aantrekkelijk, praktisch en met eigenschappen die het schoonmaken beslist vereenvoudigen. Zoals TECEdrainprofile.

TECEdrainprofile reduziert durch optimierten Wasserabfluss und den Selbstreinigungseffekt den Reinigungsaufwand

Met zelfreinigend effect

De binnenste helling optimaliseert de afvoer van water en het zelfreinigende effect, waardoor ook de benodigde hoeveelheid reiniging wordt verminderd. Ook de montagetoleranties worden vergroot.

Das TECEdrainprofile-Duschprofil kann mit einem einfachen Tuch gereinigt werden.

Op de eenvoudigste manier

Afspoelen, afvegen, klaar: een simpele doek is voldoende om het onderhoudsarme RVS doucheprofiel schoon te maken.

Das Duschprofil TECEdrainprofile verfügt über eine praktische Push-Funktion für einen einfachen Zugang zur Ablaufleitung

Met push-functie

Het profieldeksel kan met een vingerdruk omhoog worden geklapt en zonder hulp worden verwijderd – voor gemakkelijke toegang tot de afvoerleiding en voor het verwijderen van de stankafsluiter.