Skip to main content

TECEdrainprofile - doucheprofiel

Bij vragen:
info@tece.be

Veelzijdig, aantrekkelijk en schoon.

De nieuwe vrijheid in afwateringssystemen: TECEdrainprofile maakt een individuele vormgeving van doucheruimtes mogelijk zonder tegelfragmenten aan de zijkanten. Het doucheprofiel kan qua lengte optimaal in de doucheruimte worden geïntegreerd. Dit vereenvoudigt ook de montage en reiniging - met slimme details voor maximale hygiëne en netheid met minimale inspanning.

Duschprofil TECEdrainprofile

Goed design, weinig onderdelen - alle mogelijkheden

Om een duidelijk overzicht te houden over uw magazijn en uw productassortiment, hebben wij TECEdrainprofile ontworpen als een eenvoudige modulaire systeemoplossing met slechts enkele componenten. Zo kunt u verschillende installatiemogelijkheden snel en eenvoudig met slechts één doucheprofiel realiseren: aan de muur, naast de muur of in het midden van de ruimte.(tevens als set verkrijgbaar)

TECEdrainprofile is dus de perfecte oplossing voor u - en voor de eisen van uw klanten.

TECEdrainprofile - das Duschprofil und seine Baugruppen

Aantrekkelijk design - diverse toepassingen.

TECEdrainprofile is de ideale oplossing voor een modern doucheontwerp. Dit komt omdat het doucheprofiel in harmonie is met bijna alle materialen, structuren en kleurstellingen. Zelfs tegels van groot formaat en vooral natuursteenvloeren komen het best tot hun recht, omdat de vloer kan worden ontworpen zonder hellingshoeken of het gebruik van tegelfragmenten, overal waar TECEdrainprofile dicht bij of aan de muur worden geïnstalleerd.

Drainprofile - Ambiente
TECEdrainprofile is verkrijgbaar in beide hoogwaardige oppervlaktevarianten van gepolijst of geborsteld roestvrij staal. Afhankelijk van de individuele smaak en in overeenstemming met de algehele esthetiek van de badkamer, kunt u uw klanten een doucheprofiel aanbieden dat telkens weer als onopvallende blikvanger optimaal in het douchebereik integreert.

TECEdrainprofile - eenvoudig te installeren

Het doucheprofiel scoort niet alleen visueel. Zelfs de installatie is vrij eenvoudig in alle montagestappen. Daarnaast biedt TECEdrainprofile een reeks praktische oplossingen om rekening te houden met structurele toleranties.

Punt. Lijn. Afgedicht!

Seal System - de veilige, gecertificeerde afdichtingsnorm voor TECEdrainprofile, douchekanalen en afvoeren.

Wat is Seal System?
Met Seal System biedt TECE installateurs en tegelzetters extra geteste veiligheid bij het aansluiten van samengestelde afdichtingen op TECE afvoersystemen. Naast de officiële keuringen van de composiet afdichtingsproducten (abP of ETA) is de functionele veiligheid (waterdichtheid) van de composiet afdichtingsproducten getest met de TECE-afvoerproducten en Seal System afdichtingstapes en afdichtingsmanchetten. Het systeem wordt gecontroleerd door Kiwa TBU, een onafhankelijke onderzoeksinstelling, op basis van de door de bouwinspectie in Duitsland vereiste testprincipes.

Seal System
Afdichtingsproducten van bekende fabrikanten werden getest en gecertificeerd. Een lijst van alle succesvol geteste composiet afdichtingen wordt bij alle producten meegeleverd. De certificaten kunnen worden aangevraagd op www.sealsystem.net.

Van montage tot reiniging - we hebben aan alles gedacht.

Met onze nieuwe doucheprofielen van gepolijst of geborsteld roestvrij staal hebben we niet alleen veel nadruk gelegd op een aantrekkelijk design, maar ook op alles wat de montage, afdichting en hygiëne makkelijker maakt.

1 2 3 4
1TECEdrainprofile maakt probleemloos een aantrekkelijke, vlakke inbouw van het doucheprofiel over de gehele breedte van het douchebereik mogelijk.
2TECEdrainprofile kan worden aangepast aan verschillende diktes van wand- en vloerafdekkingen.
3Het doucheprofiel kan zowel horizontaal als verticaal nog steeds fijn afgesteld worden, ook nadat de afvoer in de dekvloer is gemonteerd.
4Dankzij de "push-functie" kan de profielafdekking zonder gereedschap met de hand worden verwijderd.