Skip to main content

TECEsmartwall

Bij vragen:
info@tece.be

TECEsmartwall – snel en simpel plannen!

TECEsmartwall – de configurator voor TECEprofil installatiwanden

TECEsmartwall

Het ontwerpen van TECEprofil installatiewanden is nu makkelijker dan ooit met de nieuwe TECEsmartwall configurator. Het programma is simpel en intuïtief in gebruik. In slechts enkele stappen ontwerpt u sanitairwanden en inbouwframes voor wc, urinoir, wastafel en bidet.

Het programma waarschuwt voor technische beperkingen en geeft inzicht in de benodigde materialen voor uw ontwerp. Zo kunt u beter, sneller en eenvoudiger calculeren.

TECEsmartwall – de ideale tool voor prefabricage

De prefabricage van installatiewanden in een gecontroleerde omgeving betekent: zorgenvrij werken, zonder stress. TECEsmartwall levert daar een belangrijke bijdrage aan door al in de ontwerpfase risico’s uit te sluiten. Anders dan bij montage op de bouwplaats, hoeft u zich bij prefabricage geen zorgen meer te maken over belangrijke vragen als: ‘Heb ik het juiste gereedschap en zijn al mijn apparaten opgeladen?’, ‘heb ik de juiste onderdelen mee in de juiste aantallen? en ‘heb ik de technische beperkingen juist in kaart gebracht?

Begin vandaag nog met het ontwerp van uw TECEprofil installatiewand! Via de link smartwall.tece.de kunt u zich registreren. U ontvangt vervolgens een e-mailbericht met verdere instructies voor het registreren voor uw account.