Skip to main content

Seal System

Bij vragen:
info@tece.be

Duschentwässerung mit geprüfter Verbundabdichtung - Seal System

Seal System

Seal System - composiet afdichting, onafhankelijk getest

Mit dem Seal System-Logo haben Sie geprüfte Sicherheit beim Anschluss von Verbundabdichtungen für Duschrinnen, Duschprofile und Punktabläufe

Een einde aan intensief onderzoek. Met Seal System, monteurs en tegelzetters veiligheid hebben getest bij het aansluiten van composietafdichtingen voor douche goten, doucheprofielen en puntafvoeren.

Absolute betrouwbaarheid dankzij testen door de vakman

De Seal System-tests zijn uitgevoerd door Kiwa TBU GmbH, Greven, een test huis geaccrediteerd door het Deutsches Institut für Bautechnik (DIBt). De testen worden uitgevoerd volgens de geldende testprincipes voor afdichtingen in combinatie met tegel- en plaatvloeren.

De markt biedt een schat aan afdichtingsproducten die regionaal of eenvoudigweg variëren naargelang de voorkeur van de persoon die ze gebruikt. Het is begrijpelijk dat elke vakman graag zijn eigen persoonlijke favoriet gebruikt.

Het probleem: de relevante combinatie van drainageproduct en composietafdichting wordt vaak niet getest. En dit is precies waar Seal System om de hoek komt kijken. Een onafhankelijk instituut werd gecontracteerd om de dichtheid van TECE drainageproducten en tal van composiet afdichtingsproducten van bekende fabrikanten te testen als onderdeel van een uitgebreide combinatietest. Alle proefstukken werden gedurende 28 dagen onderworpen aan een 20 cm hoge waterkolom.

Het resultaat: bijna 600 individuele testcertificaten die geschikte combineerbaarheid documenteren. Ontwerpers en vakmensen hebben nu bewezen zekerheid en bijna "onbeperkte vrijheid" als het gaat om de composietafdichting. Praktisch: een lijst van de succesvol geteste afdichtingsproducten wordt bij de drainageproducten geleverd.