Skip to main content

TECEsystem

Bij vragen:
info@tece.be

TECEprofil Installationswand

TECEsystem

Een all-inclusive pakket dat problemen oplost.

Für höhere Produktivität am Bau muss zukünftig viel stärker mit System gearbeitet werden. TECE kann auf 20 Jahre Erfahrung mit vorgefertigten Sanitärwänden und -schächten zurückgreifen.

We weten dat u bouwvertragingen, slechte winsten, materiële gebreken en boze klanten graag wilt voorkomen. TECEsystem helpt u hierbij. Omdat het meer is dan een goed productconcept en meer biedt dan een sterke service.

TECEsystem – meer dan alleen de som der delen

Met de sanitaire wanden en schachten van TECE kunt u eindelijk onaangename verrassingen tijdens de bouw voorkomen.Industriële prefabricage met TECEsystem geeft u de grootst mogelijke planningszekerheid: deadlines worden van meet af aan vastgelegd, minder handelsconflicten met elkaar dan normaal en het risico op vertragingen in de bouw wordt geminimaliseerd.

Een eigen kwaliteitsproces begeleidt u van de planning en logistiek via de bouwondersteuning tot de after-sales service. De snelle en eenvoudige installatie van systemen verlaagt de montagekosten. Personeelsknelpunten door gebrek aan specialisten zijn niet aanwezig.

Doordat we alles in onze eigen fabriek prefabriceren, garanderen we een kwaliteitsnorm die de standaard montage op de bouwplaats overtreft. Alles is optimaal op elkaar afgestemd. Uiteraard voldoet dit aan de normen voor geluidsisolatie en brandbeveiliging.

Ontbrekende coördinatie in het bouwproces

Investeerders en architecten, ontwerpers en installateurs: ze kunnen u allemaal het een en ander vertellen over hoeveel bouwplaatsen er in erbarmelijke staat verkeren. Nieuwbouw- en renovatieprojecten kampen herhaaldelijk met tekortkomingen, gebrek aan bereidheid tot medewerking van fabrieken en specialisten, onvoldoende voorbereiding, coördinatie en documentatie. Gevolg: bouwvertragingen. Met alle gevolgen van dien.

Voorkom vertragingen met TECEsystem constructie

Met zijn geprefabriceerde producten, diensten en kwaliteitsproces zorgt TECE ervoor dat de MEP-installatie geen vertraging in de bouw veroorzaakt. Er is dus niet meer tijd nodig dan oorspronkelijk gepland. Alles wordt just-in-time geleverd. Vertragingen door het verhelpen van storingen zijn met de oplossingen van TECE zo goed als uitgesloten. Door de complete levering en eenvoudige montage van de prefab sanitairwanden wordt immers extra afstemming vermeden.