Skip to main content

Bij vragen:
info@tece.be

TECEfloor - Das Sytem für Fußbodenheizung

TECEfloor – Leidingen & bevestigingsmateriaal

TECEfloor – het buizenprogramma

1 2 3 4 5
1PE-RT externe leiding
2Bindmiddelen
3EVOH zuurstofbarrièrelaag
4Bindmiddelen
5PE-RT interne leiding

In de eigen productiefaciliteiten vervaardigt TECE composiet- en kunststofbuizen voor huishoudelijke installatie op ultramoderne machines. De verwarmingsbuizen worden aangeboden in de afmetingen 14 x 2 mm, 16 x 2 mm, 17 x 2 mm en 20 x 2 mm in verschillende materiaalkwaliteiten.

Ideaal voor industriële vloerverwarming

De ruwe dagelijkse omstandigheden op de bouwplaats zorgen ervoor dat de buitenste laag van een buis snel kan worden beschadigd door krassen en slijtage, vooral wanneer grote oppervlakken met buizen worden gelegd. De TECEfloor vijflaagse buis is daarom bijzonder robuust ontworpen. De zuurstofbarrière in het midden is bij uitstek geschikt voor gebruik in industriële vloerverwarmingen.

SLQ PE-RT 5S

De EVOH zuurstofbeschermingslaag is bewust in het midden van de buis geplaatst waar deze beschermd blijft tegen externe belasting, krassen en slijtage. 

SLQ PE-RT/Al/PE-RT

Aluminium-kunststof-composietbuis van polyethyleen met hoge dichtheid met verhoogde temperatuurbestendigheid. Met zachte aluminium kern speciaal voor vloerverwarming.

SLQ PE-RT type 2

Kunststof buis gemaakt van hoge dichtheid polyethyleen temperatuurbestendig. Het goedkope alternatief.

SLQ PE-MDXc 5S

Vijflaagse kunststof buis van vernet polyethyleen van gemiddelde dikte. Zeer flexibel speciaal voor vloerverwarming.

Bevestigingssystemen / systeemplaten

TECEfloor vloerverwarming – de juiste oplossing leggen

Van de eenvoudige bubbe-wrap tot aan de achterkant geschuimde noppenplaten met warmte- en contactgeluidisolatie tot aan hechtplaten en pijpmatten, TECEfloor biedt voor elke toepassing het gewenste bevestigingssysteem.

TECEfloor Projekt und Planung für Fußbodenheizung

Noppen-systeem

TECEfloor - Befestigungssysteme/Systemplatten für Fußbodenheizung

Het noppen-systeem is verkrijgbaar in drie uitvoeringen - met of zonder (geluids)isolatie. De noppenstructuur garandeert een betrouwbare buisbevestiging en maakt axiaal en diagonaal leggen van buizen in een 6 cm legpatroon mogelijk.

Geschikt voor buisafmetingen 14, 16 en 17 mm.

Vloerverwarmingsbuis

TECEfloor - Verteiler für Fußbodenheizung

Vloerverwarmingssystemen zijn ook interessant voor gebruik in industriële gebouwen vanwege hun zuinige energieverbruik. Speciaal voor dergelijke toepassingen biedt TECE een nieuwe vijf-laagse TECEfloor PE-RT buis met een extra dikke buitenlaag aan. Moffittingen zijn geschikt voor deze buis als koppeling en verdeelstukaansluitingen.

Tacker-systeem

TECEfloor-Tackersystem für Fußbodenheizung

Contactgeluidisolatie met zeer scheurvaste weefselfolie voor kostenbewuste plaatsing. De extra brede TECE tackerpin "T8 extra" met zijn speciale scharniertechnologie biedt een bijzonder perfecte grip voor de verwarmingsbuizen.

De bijbehorende tacker werkt betrouwbaar en probleemloos. Daarom zweren veel van onze klanten al lang bij tackers en trackers.

Accessoire voor Dekvloer

TECE Estrichzubehör

TECEfloor biedt alles wat nodig is voor een correcte plaatsing. Of het nu gaat om een ​​voegegalisatie-element, dilatatievoegprofiel of randisolatiestrips; het accessoire TECEfloor dekvloer is praktisch.

Droogbouwsysteem 30/16

TECEfloor - Trockenbausystem 30/16 für Fußbodenheizung

Het droogbouwsysteem 30/16 is het standaard droogbouwsysteem in combinatie met droge dekvloerelementen (bijv. Fermacell, Knauf). Voor een bijzonder lichte vloerconstructie met korte bouwtijden en nul naadtijden. Ook in combinatie met dunbeddekvloeren is een lagere bouwhoogte of een lager oppervlaktegewicht met snellere opwarmtijden mogelijk.

Universeel paneel 16/12

TECEfloor - Trockenbausysteme für Fußbodenheizung

Het universele paneel 16/12 is bijzonder geschikt voor beperkte inbouwhoogten voor integratie in de vloer, aan de wand en onder het plafond. Dit is mogelijk dankzij de lage elementhoogte van slechts 16 mm en het gebruik van 12 x 1,5 mm verwarmingsbuis. De extreem lage installatie zorgt voor een optimale beheersbaarheid van het systeem.

Tacker systeem 10plus

TECEfloor Tackernadeln für Fußbodenheizung

10 mm dikke EPF opvouwbare hechtplaat voor universele plaatsing op klantisolatie zoals geschikte minerale wol, EPS- en PUR-isolatie of bij renovaties op de bestaande dekvloer.

Ongeacht de eisen voor thermische isolatie, contactgeluidisolatie, verplaatsbare belasting of installatiehoogte, de extra isolatieveranderingen kopen het hechtdoek blijft altijd hetzelfde.