Skip to main content

TECEfloor snel berekenen

Bij vragen:
info@tece.be

TECEsmartfloor: De echt slimme snelle berekening

Verbluffend eenvoudig, verbluffend snel: Met de nieuwe online calculator van TECE kunnen vloerverwarmingen in slechts een paar minuten worden berekend, van het drukverlies tot en met de materiaallijst.

» Ga naar software

TECEsmartfloor-Software – Schnellauslegung für Fußbodenheizung

Het snel een gedetailleerde offerte voor een vloerverwarming krijgen, is vaak helemaal niet zo eenvoudig: ofwel u koopt de software en besteedt een weekend om ermee te leren omgaan, ofwel u vraagt een offerte bij een fabrikant aan waar u vaak tot twee weken op moet wachten. Er zijn weliswaar talloze freeware-programma's, maar deze bieden meestal slechts globale resultaten en houden in regel geen rekening met alle details van deze complexe taak. De nieuwe online toepassing voor het vloerverwarmingssysteem TECEfloor laat echter zien dat het ontwerp ook eenvoudig en compleet kan zijn. Het programma is intuïtief te gebruiken, beschikt over slechts één invoerscherm en geeft direct alle gegevens, van de lengte van het circuit tot en met de waterhoeveelheid. Met één klik krijgt u de materiaallijst als PDF-bestand, en met nog een klik wordt de lijst automatisch naar TECE verzonden. U ontvangt vervolgens binnen een werkdag een concreet aanbod (voor uw klanten).

De calculator laat zelfs zien waar het verwarmingssysteem energetisch kan worden geoptimaliseerd. Bijvoorbeeld hoe dezelfde ingestelde waarden ook met lagere systeemtemperaturen kunnen worden bereikt. Alle berekeningen worden opgeslagen in een persoonlijke projectmap en kunnen later op elk gewenst moment worden geopend en gewijzigd. Hiertoe ontvangt elke gebruiker van deze gratis toepassing een persoonlijke toegangscode.

TECEfloor - smartfloor
Vraag uw individuele toegangscode aan op smartfloor.tece.de en maak kennis met een werkelijk verbluffend eenvoudige snelle berekening.