Skip to main content

Bij vragen:
info@tece.be

Die elektronische WC-Betätigungsplatte TECElux Mini ist in schwarz und weiß erhältlich.

Bedieningsplaat TECElux Mini - Installatie

Vlak, vlakker, inbouw

Die Skizze stellt die flächenbündige Montage für TECE-Betätigungsplatten dar.

Inbouwmontage – aan de slag

De WC bedieningsplaten TECElux Mini, TECEloop Glas, TECEsquare Glas, TECEnow en de urinoir bedieningsplaat TECEfilo kunnen worden vlakgebouwd met het overéénkomende inbouwraam. Dankzij het eenvoudige modulaire systeem is de elegante spoelbediening snel en eenvoudig aan de muur te monteren.

Perfect design in vorm en functie. Ook in het profiel. Daarom hebben we de montagehoogte van veel van onze bedieningsplaten tot een minimum beperkt. Inbouwmontage met speciaal montageframe (optioneel bij veel TECE bedieningsplaten) zorgt voor een nog meer naadloze uitstraling – natuurlijk ook voor het urinoir.


Droogbouw

Droogbouwconstructie vereist een TECE droogbouwmodule en het montageframe. Met het inbouwmontageframe kunnen droogbouwmodules van alle inbouwhoogten worden gecombineerd.

Flächenbündiger Einbau der TECE WC-Betätigungsplatten im Trockenbau Schritt 1

Stap 1 (droogbouw): Om de gipsplaat voor de inspectieopening van het reservoir te verzinken, wordt het montageframe op de polystyreen kale muurbescherming gemonteerd. De afmetingen van het interne installatieframe worden gebruikt om de gipsplaatplaat te snijden.

Bakstenen muurconstructie

Voor de bouw met stenen muren is een TECEbox-steenmuurmodule en een grotere kale muurbescherming vereist. Modules van alle inbouwhoogtes kunnen ook in de bakstenen muurbouw worden gebruikt.

Flächenbündiger Einbau der TECE WC-Betätigungsplatten im Nassbau Schritt 1

Stap 1 (bakstenen muurconstructie): Bij inbouwmontage in gemetselde constructie wordt de standaard kale-wandbeveiliging van het reservoir vervangen door het gemetselde kale-wandbeveiligingssysteem. Na het voegen op een geschikte ondergrond (geëxpandeerd metaal, wapeningsweefsel of iets dergelijks) kan het kale muurbeschermingssysteem van bakstenen muur weer worden gedemonteerd.

Flächenbündige Montage TECE WC-Betätigungsplatten Schritt 2

Stap 2: Na het voegen (metselwerkconstructie) of bevestiging van de gipskartonplaat (droogwandconstructie) wordt de betreffende kale muurbescherming verwijderd.

Flächenbündige Montage TECE WC-Betätigungsplatten Schritt 3

Stap 3: Het montageframe inclusief draagframe wordt met behulp van de af fabriek aangebrachte lijmpunten op de voegmortel of gipskartonplaat bevestigd.

Flächenbündiger Einbau TECE WC-Betätigungsplatten Schritt 4

Stap 4: Afhankelijk van de tegeldikte (5-18 mm) kan de diepte van het inbouwframe worden ingesteld. Voor zwaardere wandmontage (tot 33 mm) is een extra upgradeset verkrijgbaar.

Flächenbündige Montage TECE WC-Betätigungsplatten Schritt 5

Stap 5: Bij het betegelen wordt de standaard polystyreen kale muurbescherming op het montageframe geplaatst. Deze kan na het betegelen weer worden verwijderd.