Skip to main content

TECElux Mini - bedieningsplaat

Bij vragen:
info@tece.be

Die elektronische WC-Betätigungsplatte TECElux Mini ist in schwarz und weiß erhältlich.

TECElux Mini - bedieningsplaat

Het is duidelijk

WC-Betätigungsplatte bzw. Drückerplatte TECElux Mini schwarz

Een gereduceerd design en hoogwaardige materialen maken TECElux Mini tot een modern designelement in de badkamer. Het vlakke glasoppervlak is onderhoudsarm en duurzaam, maar overtuigt door zijn extra platte structuur. Met een bijbehorend inbouwframe kunt u hem ook vlak in de wand integreren.


Accenten leggen

TECElux Mini is verkrijgbaar in de varianten zwart en wit. Afhankelijk van het badkamerdesign kunnen de bedieningsplaten altijd perfect worden geïntegreerd – of gericht contrasterend worden ingezet.

Volledig aanraakvrij spoelen

Een ongedwongen handbeweging voor de sensor is voldoende en TECElux Mini bedient de spoeling zonder aanraking. Iedereen die de voorkeur geeft aan de traditionele benadering, kan de spoeling ook activeren door licht op het knoppenveld te tikken.

Betätigungsplatte TECElux Mini mit Nachtlicht
TECElux mini bedieningsplaat met nachtlichtfunctie.

Lucide

Hoe kan functioneel design eruitzien? Met TECElux Mini bijvoorbeeld, waar esthetiek en functie perfect samensmelten – en een designplaat van de ene op de andere dag verandert in een functioneel element. Met zijn naderingssensor, die de knopsilhouetverlichting activeert en dus ook 's nachts als oriëntatiehulp fungeert.

En met zijn individuele programmeerbaarheid – voor individuele functies zoals de hygiëne- of veiligheidsspoeling.