Skip to main content

TECEone - Hygiëne & Features

Bij vragen:
info@tece.be

TECEone vägghängd toalett

TECEone - Hygiëne & Features

Minder is meer.

TECEone zorgt voor hygiënische frisheid zonder instructies: het is eenvoudig, intuïtief en comfortabel in gebruik.

Puur intuïtief

Die Temperaturauswahl von dem Dusch-WC TECEone.
Temperatuurregelaar om de watertemperatuur in te stellen tot 38°C

Met knoppen aan de zijkant van het keramiek kun je de watertemperatuur en het volume traploos regelen: met een simpele draai aan de draaiknop. De centraal geplaatste douchearm wordt alleen door de waterdruk geactiveerd en verlengd. Er kunnen verschillende dopjes worden besteld om de hoek en het volume van de waterstraal individueel in te stellen.

Der Regulierer für die Spüldruckeinstellung von unserem Dusch-WC TECEone.
Volumeregelaar om de hoeveelheid water naar wens in te stellen
Der Spülstab in Funktion von dem Dusch-WC TECEone.
Douchearm wordt door waterdruk naar voren geduwd

TECEone testen

In opdracht van het vakblad SBZ heeft de universiteit van Esslingen tien douche-wc's in de praktijk getest. TECEone was de enige douche-wc zonder stroomaansluiting en behaalde in bijna alle categorieën de hoogste cijfers.

Het meest opvallende was dat TECEone indruk maakte met een ongelooflijk schone prestatie dankzij het reinigende effect van de sproeiers en de zelfreinigende douchearm. Een belangrijk voordeel: de bijzonder intense watervolumestroom die wordt bereikt zonder dat er een boiler en waterverwarmers nodig zijn. Een duidelijk punt voor de stroomloze douche-wc.

Innovatie gemaakt door TECE

Hoe ontwerp je een toilet met douchefunctie dat eenvoudig te installeren is en in elke badkamer kan worden geïntegreerd? Onze oplossing is TECEone.

Das Dusch-WC TECEone ist der Beweis dafür, dass moderne Technik auch ohne Strom funktioniert.

De kracht van water.

TECEone is het bewijs dat moderne technologie ook zonder elektriciteit werkt. Om dit te bereiken gebruiken we de kracht van water: de douchefunctie wordt aangestuurd via de waterdruk. Het warme water voor de hygiënische reiniging komt rechtstreeks uit de lijn. Zo eenvoudig is het.

Het toilet met douchefunctie. Geen stroomvoorziening.

Ingewikkelde elektronica, grote afmetingen, een hoge prijs - kenmerken die voorheen niet goed weerspiegelden bij de installatie van douchewc's. Met TECEone veranderen we de spelregels: geen elektriciteit maakt het zo eenvoudig te installeren als een douchekraan. TECEone is ook intuïtief en gemakkelijk te bedienen. En tegelijkertijd is hij zo mooi en compact dat hij in elke badkamer past.

Aanzienlijk comfort

Das Dusch-WC TECEone verfügt über einen ergonomisch geformten Sitz, der höchsten Komfort bietet.

Uiteraard voldoet TECEone aan de belangrijkste comfortnormen voor moderne sanitairtechniek: bijvoorbeeld met zijn ergonomisch gevormde, wiebelvrije toiletzitting en softclose drop-functie.

Elke keer verfrissend

Das Dusch-WC TECEone ist durch ein spülrandloses Design leicht zu reinigen und der Duschstab reinigt sich vor und nach jeder Nutzung sogar von selbst.

Dankzij het randloze design is TECEone bijzonder gemakkelijk schoon te maken. De douchearm reinigt zichzelf zelfs: door middel van een volautomatische spoeling voor en na elk gebruik. Nog een voordeel: tijdens de voorspoeling kan het afgekoelde water in de buis worden weggespoeld.