Skip to main content

TECElux

Bij vragen:
info@tece.be

WC-Terminal TECElux

TECElux – Hoogtepunten

Het extra comfort voor elk toilet

TECElux optimiert den Nutzerkomfort individuell – und unabhängig von der WC-Keramik

Er vindt een kleine revolutie plaats op het gebied van design, functionaliteit en comfort: TECElux optimaliseert individueel het gebruikerscomfort - en onafhankelijk van het toiletkeramiek.

Spoelen met de sensor

TECElux biedt twee bedieningsvarianten: klassieke mechanische spoelknoppen of een elektronische spoelbediening die detecteert wanneer een persoon het toilet nadert en pas dan de spoelknoppen verlicht. De elektronische spoeling kan worden geactiveerd door een druk op de knop of door middel van aanraakvrije sensoren. Pure hygiëne en eenvoudige reiniging: de sensorversie is geïntegreerd in een naadloze glasplaat.

Een einde aan slechte geuren

Het TECElux keramische geurfilter verwijdert geuren waar ze zich voordoen: direct in het toilet. De onzuivere lucht wordt afgezogen, de geurstoffen worden verwijderd door een keramisch filter en de lucht wordt teruggevoerd in de kamer. Er is geen tocht en geen warmteverlies doordat er geen koude buitenlucht wordt gebruikt. Het filter heeft een lange levensduur en hoeft slechts ongeveer om de vijf jaar te worden vervangen.

Geschikt voor iedereen

Altijd de juiste zithoogte: TECElux maakt het mogelijk om de zithoogte achteraf met 8 cm te verstellen – traploos en zonder het keramiek te verwijderen. De glasplaat beweegt eenvoudig mee met het keramiek.

Individuele instelling

Ook de fijnafstelling van alle technische functies zijn fijn af te stemmen op de gebruiker, van ventilatieduur tot displayhelderheid. Ook speciale comfortfuncties zoals hygiëne- en veiligheidsspoelingen kunnen individueel worden toegevoegd en geprogrammeerd.

Das WC-Terminal TECElux ist eine offene Schnittstelle zu Funktionen und Design.

Open voor vele opties

De toiletterminal is een open interface naar functies en design. Het kan worden gecombineerd met vrijwel alle keramische toiletten - inclusief randloze toiletten en douche-wc's.

Bijzonder hieraan: Aansluitingen voor water en stroom zijn voorbereid, alle kabels en waterleidingen kunnen zo onzichtbaar worden gelegd. Of je combineert de TECElux met de TECEone – het toilet met douchefunctie die geen stroom verbruikt.

Trouwens: TECElux combineert technologie en design zo mooi en intelligent dat het er al meerdere onderscheidingen voor heeft gekregen.

Das TECElux WC-Terminal wurde bereits mehrfach ausgezeichnet
Die leuchtenden Tastensilhouetten dienen bei Nacht als Orientierungshilfe.


Hulp in het donker: de nachtlichtfunctie

De gloeiende knopsilhouetten fungeren 's nachts als oriëntatiegidsen. Deze  worden geactiveerd door de individueel instelbare naderingssensor.

Programmeerbare functies

  • Hygiënespoeling: 7 selecteerbare intervallen van 24 tot 672 uur
  • Veiligheidsspoeling: Bij geactiveerde automatische spoeling wordt 2 minuten na de laatste detectie van een persoon in het herkenningsbereik een automatische spoeling uitgevoerd.
  • Displayverlichting: Keuze uit 4 verlichtingsniveaus. Activering naar keuze 2/3/4/5 minuten
  • Persoonsherkenning: Standaard, kort of heel kort
  • Geurafzuiging: Vervolgduur naar keuze 0/1/2/5 minuten. Ventilatorvolume op niveaus "extra stil", "standaard" of "power"