Skip to main content

TECElux

Bij vragen:
info@tece.be

WC-Terminal TECElux

TECElux – modulair systeem

Het TECElux modulair system

Der TECElux-Baukasten besteht aus dem TECElux WC-Modul, einer oberen Betätigungsplatte und einer unteren WC-Befestigungsplatte.

Drie componenten vormen het TECElux-systeem en maken de terminal even individueel als flexibel.

1. TECElux-modules met verschillende inrichtingen

2. Bovenste wc-bedieningsplaten met verschillende spoelvarianten

3. Lagere toiletspoelplaten voor alle conventionele toiletkeramiek

TECElux compleet pakket

Een TECElux-terminal bestaat altijd uit een TECElux-module, een bovenste glasplaat en een onderste toiletbevestigingsplaat.

TECElux module – het functionele centrum


In het hart van elke TECElux-terminal bevindt zich een van de drie TECElux-modules die technisch met u meegroeien als dat nodig is.

Das TECElux 100 WC-Modul mit Uni-Spülkasten und Zweimengenspültechnik.

TECElux 100

Met Uni-spoelreservoir en dual-flush-technologie. De spoeling wordt mechanisch bediend met knoppen of elektronisch via "sen-Touch".

De module kan optioneel worden uitgerust met het "ceramic-Air" luchtzuiveringssysteem (alleen in combinatie met de "sen-Touch" bovenste glasplaat).

Das TECElux 200 WC-Modul mit Uni-Spülkasten, Zweimengenspültechnik und manueller Höhenverstellung.

TECElux 200

Met Uni-spoelreservoir, dubbele spoeltechniek en handmatige hoogteverstelling. De spoeling wordt mechanisch bediend met knoppen of elektronisch via "sen-Touch".

De module kan optioneel worden uitgerust met het "ceramic-Air" luchtzuiveringssysteem (alleen in combinatie met de "sen-Touch" bovenste glasplaat).

Das TECElux 400 WC-Modul mit Uni-Spülkasten, Zweimengenspültechnik, manueller Höhenverstellung und Luftfiltersystem „ceramic-Air“.

TECElux 400

Met Uni-spoelreservoir, dual-flush-technologie, handmatige hoogteverstelling en "ceramic-Air" luchtzuiveringssysteem. De spoeling wordt alleen elektronisch geactiveerd („sen-Touch“).

Prachtig intelligent


De bovenste glasplaat met bedieningseenheid

Goed opgelost

TECElux bietet zwei Auslösevarianten: mechanische Spüauslösung über Tastendruck sowie elektronische Spülauslösung über einen integrierten Sensor.

TECElux biedt twee bedieningsvarianten aan: elektronische spoelbediening via een naadloos in de glasplaat geïntegreerde sensor of mechanische spoelbediening met een druk op de knop.


Meer dan alleen spoelen

Achter de aanraaksensorvelden verbergt zich ook de interface voor de individuele instelling van de vele comfortfuncties. De programmering gebeurt aan de hand van de gebruiksaanwijzing met behulp van aanraakvelden en akoestische signalen