Skip to main content

Het bedrijf TECE

Bij vragen:
info@tece.be

Nabijheid is een kwestie van begrip.

Sinds 2015 zijn directeuren André Welle, Hans-Joachim Sahlmann en dr. Michael Freitag verantwoordelijk voor de TECE Groep.

TECE Geschäftsführung

Nabijheid is een kwestie van begrip.

Sinds 2015 zijn directeuren André Welle, Hans-Joachim Sahlmann en dr. Michael Freitag verantwoordelijk voor de TECE Groep.

TECE Geschäftsführung

Close to you

Als wereldwijd actieve fabrikant van sanitairproducten en installatiesystemen is » close to you « onze belofte aan u.

Al meer dan 30 jaar zijn wij als onafhankelijk familiebedrijf dichtbij mensen en markten. Onze interesse in de wereld van onze klanten leidt tot doordachte producten en services en blijft ook in de toekomst onze drijfveer voor innovatie.

Water naar binnen, water naar buiten
De kerncompetentie van TECE kan eenvoudig worden uitgelegd. Water in huis halen en het vervolgens weer naar buiten leiden – en dat met de pioniersgeest die typerend voor het bedrijf is.

TECE Gebäude
TECE-vestiging in Emsdetten

Drijfveer

Een cultuur van vragen stellen. Het bedrijf TECE is door de bijzondere nabijheid tot en de dialoog met de klanten groot geworden. Bovendien is er een cultuur van vragen stellen ontstaan die tegenwoordig kenmerkend voor de instelling van het bedrijf is.

Met oog voor innovatie

Met een eenvoudige tekening en de woorden » water naar binnen, water naar buiten « verklaarde Thomas Fehlings de taak van het bedrijf. Met oog voor de levenskwaliteit en het comfort van de gebruiker – en voor de eisen van ontwerpers, architecten, installateurs en exploitanten.

90 procent van de TECE producten doen hun werk betrouwbaarheid en onzichtbaar achter de wand of in een voorwandinstallatie. Slechts 10 procent is zichtbaar voor de wand. Hiertoe behoren bijvoorbeeld onze bedieningsplaten en douchegoten.

In onze systeemoplossingen combineren we permanent gegarandeerde functie met tijdloos design. Deze combinatie weerspiegelt de drijfveer van ons bedrijf – iets goeds nog beter maken.

Thomas Fehlings - TECE
In 1987 richtte Thomas Fehlings met zijn vader Gerd Fehlings de TECE Groep op. Tot 2014 was hij vennoot en directeur.

Innovatie maakt het verschil

Nieuwsgierigheid leidt tot innovaties. TECE zet door unieke oplossingen telkens weer standaarden in de branche die door unieke voordelen ook internationaal gelden.

1992

Hoe kunnen buisverbindingen eenvoudiger en beter worden gemaakt?
Het antwoord is de TECEflex kunststof buis met aluminium mantel. Dankzij de fitting zonder O-ring biedt hij de verwerker een tot dusver ongekende montagezekerheid. Hij is inmiddels miljoenen keren verkocht en wordt wereldwijd gebruikt.

2002

Hoe werkt een doordachte spoelkast?
Het antwoord is de TECE spoelkast. Het is de eerste in de fabriek voorgemonteerde spoelkast die tijdens de ruwbouwfase verzegeld blijft. Met duospoeling en een tank van 10 liter is hij geschikt voor zeer uiteenlopende toepassingen. De spoelkast wordt aangevuld met een assortiment hoogwaardige bedieningsplaten.

2005

Hoe kun je comfortabeler douchen?
Het antwoord geeft TECE met de douchegoten waarmee een nieuwe standaard wordt gezet bij het ontwerp van badkamers. Het modulaire systeem met verschillende designs, functies en kwaliteiten is tot dusver meer dan 1 miljoen keer verkocht.

2017

Wat moet een douche-wc kunnen die tot de essentie is teruggebracht?
Het antwoord is de TECEone wc met douchefunctie. Hij combineert comfort, design en functionaliteit met een faire prijs. De TECEone gebruikt geen complexe technologie of stroom – hij wordt gewoon op de waterleiding aangesloten.

1995

Hoe kunnen voorwanden zo gemakkelijk mogelijk worden geplaatst?
Het antwoord is het TECEprofil voorwandsysteem. Het bestaat uit slechts drie basisonderdelen. De speciaal ontwikkelde hoekverbinders en de erop afgestemde profielbuizen maken een eenvoudige, snelle en veilige badkamerinstallatie mogelijk.

2012

Hoe kan een toilet zich aan de gebruiker aanpassen?
Het TECElux inbouwreservoir integreert de modernste techniek in een voorwand, elegant verborgen achter een glasplaat. Het inbouwreservoir zorgt voor betere hygiëne en individueel comfort dankzij aanraakvrije spoeling, geurfilter, reinigingstabletten en hoogteverstelling. En het is universeel compatibel met vrijwel alle toiletpotten.

Competenties

Voor en achter de wand.
TECE komt tegemoet aan de eisen van architecten, ontwerpers en installateurs met behulp van drie gedefinieerde competentiegebieden:

Nabijheid tot de markten en de mensen

Partnerschap is voor TECE als familiebedrijf een belangrijke factor voor succes. Want door het grote inzicht dat de medewerkers van mensen en markten hebben, werden en worden er innovaties ontwikkeld.

Aanvullende informatie over TECE

TECE International

Teaserkarte

Een internationale familie

TECE is een familiebedrijf. Het hoofdkantoor is gevestigd in Emsdetten, Duitsland. 26 andere locaties over de gehele wereld zorgen ervoor dat er competente contactpersonen in de buurt zijn.

Goede voorbeelden

TECE Referenzen Heremitage Moskau

Referenties

Voor gebouwen zijn badkamers nodig. Oplossingen van TECE worden wereldwijd gebruikt in de woningbouw, in openbare en semi-openbare gebouwen en in particuliere woningen.