Skip to main content
Design en ontwerp TECElux en TECEdrainline

Ruimte voor vormgeving

Design en ontwerp TECElux en TECEdrainline

Ruimte voor vormgeving

Meer ruimte voor ideeën.

Sociale veranderingen leiden ook tot veranderingen in de architectuur. De functionele en esthetische eisen nemen voor alle leefruimten toe, en dus ook voor de badkamer. Particulier of openbaar. Daarom is vrijheid bij het ontwerpen belangrijker dan ooit.

Badkamers zijn tegenwoordig net zo individueel als de mensen die ze gebruiken. Maximale ontwerpvrijheid staat daarom op de eerste plaats bij een echt goed ontwerp.

Design und Gestaltung - Architektin
Ruimte en Architectuur - Ontwerp en Ontwerp
Design & Vormgeving

Ruimte & architectuur

De badkamer wordt steeds meer als het middelpunt van de eigen wereld beschouwd. Hierdoor worden er nieuwe eisen aan de architectuur gesteld. Eenvoudige planbaarheid en vrijheid bij het ontwerpen zijn belangrijk – onafhankelijk van de grootte van de ruimte of de hoogte van het budget. Een intelligente en moderne indeling van de badkamer helpt om deze functionele kamer in een aantrekkelijke, comfortabele ruimte te veranderen.

Design und Gestaltung - TECEdrainline
Design & Vormgeving

Individualiteit & Design

Goed design heeft een tijdloze en hoogwaardige vormentaal. In combinatie met een grote variatie aan oppervlakken en materialen biedt het de architect of planner de vrijheid om verschillende levenswerelden individueel vorm te geven.

TECE - Ausstellung Academy
Design & Vormgeving

Functie & Innovatie

Badkamerplanning kan zo eenvoudig zijn. De voorwaarde hiervoor is een perfect op elkaar afgestemd systeem van design en techniek. Alle soorten projecten, particulier of openbaar, kunnen op deze manier probleemloos en efficiënt worden gepland en uitgevoerd.