Skip to main content

TECEprofil

Bij vragen:
info@tece.be

Die TECEprofil Sanitärmodule sind perfekt für den Trockenbau vorbereitet.

TECEprofil droogbouwmodules

TECEprofil wastafel modules

TECEprofil Waschtischmodule passen sich Ihren Anforderungen an und bieten für jeden Anspruch eine komfortable funktionale Lösung.

Onze wastafelmodules passen zich aan uw eisen aan. Of u nu een wastafel van 1120 mm of 980 mm nodig heeft, een met verdekte stankafsluiter of een als spoelbak uitgevoerde wastafel, TECE biedt een functionele en comfortabele oplossing.

Als aanvulling op het TECEprofil productassortiment is er nu een wastafelmodule beschikbaar voor de eenvoudige installatie van watermeters direct onder de wastafel.

Het zelfdragende montageframe is voorzien van twee voorgemonteerde montageblokken voor de meest voorkomende watermeter-meetcapsules met coaxiale 2" aansluitingen en is leverbaar in een inbouwhoogte van 1120 millimeter.

Wastafelmodule om op te zitten en onder te rollen

Das neue TECEprofil Waschtischmodul für den Trockenbau ist unter anderem für die Anwendungsfälle barrierefrei und Geronto ohne Klappspiegel gedacht.

Het omvangrijke productassortiment van TECE droogbouwmodules krijgt een nieuwe toevoeging: de gereduceerde hoogte van de nieuwe wastafelmodule is onder andere bedoeld voor de toepassingen “barrièrevrij” en “Geronto” zonder inklapbare spiegel – het is ook verkrijgbaar met een ruimtebesparende, inbouw stankafsluiter.

TECE heeft de hoogte van de nieuwe wastafelmodule teruggebracht tot een bereik van 820 tot 980 millimeter – verlengde modulevoeten maken een variabele hoogteverstelling van het frame mogelijk. Dat maakt hem bijvoorbeeld geschikt voor gebruik in de Geronto-sector, waar wastafels vaak zittend worden gebruikt en de badkamerspiegels dienovereenkomstig lager worden geïnstalleerd. Hierdoor hoeft de gebruiker niet terug te grijpen naar een dure en vaak impopulaire draaibare spiegel.

De nieuwe wastafelmodule is ook verkrijgbaar met een verzonken geurafdichting. Dit voorkomt niet alleen onaangename geurtjes: Dankzij de in de voorwand verzonken sifon is het eenvoudig normconforme, rolstoeltoegankelijke wastafelsystemen te realiseren (DIN 18040-1 Barrièrevrij bouwen – Deel 1: Openbaar toegankelijke gebouwen). De wastafelmodule is geschikt voor bevestiging aan het TECEprofil voorwandsysteem of voor inbouw in metalen en houten wanden, als voorwand- of hoekmodule en voor montage met één blok.