Skip to main content

TECEsolid

Bij vragen:
info@tece.be

Die WC-Betätigungsplatten-Serie TECEsolid ist besonders robust und bietet Varianten mit manueller und elektronischer Betätigung.

TECEsolid WC-elektronica – sterk in hygiëne

TECEsolid WC-elektronica

Touch-free bediening voor meer hygiëne

Met de TECEsolid WC-elektronica breidt TECE zijn assortiment bedieningsplaten uit met een aanrakingsvrije bediening. Net als de TECEsolid met handmatige bediening is de elektronische versie van de toiletbedieningsplaat extreem robuust en daarom voorbestemd voor openbare en semi-openbare ruimtes. De zelfverklarende dual-flush-technologie ondersteunt waterbesparing en detecteert betrouwbaar de contactloze en dus meest hygiënische manier van spoelen.

Hygiëne om achteraf in te bouwen

Met de 6 V-batterijversie van de TECEsolid WC-elektronica kunt u eenvoudig achteraf een hygiënespoelfunctie in koudwaternetwerken inbouwen. De robuuste bedieningsplaat past op elk TECE universeel spoelreservoir en wordt van stroom voorzien via een duurzaam en waterdicht accupack. Met deze retrofit-oplossing kunnen hygiënespoelingsintervallen van 24, 56, 72, 168 of 336 uur worden gekozen. Programmeren en loggen zijn ook hier eenvoudig en intuïtief met de gratis TECEsmartcontrol-app.

Camera technologie in de sensor

Dankzij sensortechnologie afgeleid van cameratechnologie, die voor het eerst wordt gebruikt in een wc-bedieningsplaat, onderscheidt TECEsolid triggerende bewegingen van andere gebruikersbewegingen. Dit vermindert onbedoeld doorspoelen. Het geïntegreerde programma voor hygiëne en intervalspoeling kan gemakkelijk via de app worden geprogrammeerd en draagt ​​verder bij aan een perfecte hygiëne in semi-openbare en openbare ruimtes.

Berührungslose Auslösung - ToF-Sensor

Time of Flight-sensoren

ToF-sensoren (Time of Flight) meten en interpreteren bewegingen in drie dimensies en in de tijd.

TECE gebruikt deze technologie nu voor het eerst in het toilet. De nieuwe sensor meet afstanden veel nauwkeuriger dan een conventionele infraroodsensor en kan zowel bewegingen in de kamer als hand- en zitposities onderscheiden. Wanneer een persoon het herkenningsbereik betreedt, lichten de knopgebieden (enkele of dubbele spoeling) op. De bediening vindt plaats op een afstand van ongeveer twee centimeter tussen de sensor en de hand van de gebruiker. Als de gebruiker vergeet door te spoelen, activeert het programma automatisch de veiligheidsspoeling.

De aanrakingsvrije bediening en de veiligheidsspoeling ondersteunen de hygiënische eisen in openbare toiletten.