Skip to main content

TECEsolid bedieningsplaten

Bij vragen:
info@tece.be

Bijna te mooi voor openbare toiletten

TECEsolid richt zich op het marktsegment van de openbare en semi-openbare toiletten – onderdelen waarbij de esthetiek geen dominante rol heeft. Hier heeft de plaat visueel en functioneel heel wat te bieden.

Het ontwerp is minimalistisch puristisch en toch intuïtief: grote knop, kleine knop – duospoeltechniek, uiteraard geschikt voor alle universele spoelkasten van TECE.

TECEsolid ist besonders robust und prädestiniert für den halböffentlichen und öffentlichen Bereich

Robuuste roestvrijstalen plaat

De vlak ingebouwde bedieningsplaat, die slechts zes millimeter dik is, is vervaardigd in een robuuste sandwich-constructie: een twee millimeter dikke metalen plaat beschermt het kunststof frame tegen de zware omstandigheden van openbare ruimtes, vooral bij een hoge gebruiksfrequentie.
Hij kan verborgen worden vastgeschroefd ter bescherming tegen diefstal.

Rubberen trillingsdempers onder de knoppen voorkomen op betrouwbare wijze rammelende geluiden bij activering en zorgen voor een hoogwaardig gevoel. De robuuste wc-bedieningsplaat meet 220 x 150 millimeter, het oppervlak is verkrijgbaar in geborsteld roestvrij staal met of zonder anti-fingerprint coating.

Hij is ook verkrijgbaar in wit mat of glanzend en in chroom glanzend.
De bijpassende urinoirspoeling TECEsolid is als handmatige of elektronische versie (TECEfilo-Solid) met infraroodsensor verkrijgbaar.

TECEsolid is in de varianten wit glanzend, wit mat, rvs geborsteld (optioneel met anti-fingerprint coating) en chroom glanzend verkrijgbaar.

 
TECEfilo-Solid Urinal-Betätigungsplatte - Grau