Skip to main content

TECEprofil

Bij vragen:
info@tece.be

Die TECEprofil Sanitärmodule sind perfekt für den Trockenbau vorbereitet.

TECEprofil – droogbouwmodules

TECEprofil Geronto module

Barrièrevrije toiletoplossingen

Speziell für barrierefreie WCs bietet TECE kabel- und funkgebundene Spülauslösungen an. Kabelgebunden kann die Spülung am Stützklappgriff oder an der Wand ausgelöst werden.

Stressvrij, eenvoudig, betrouwbaar: de TECEprofil Geronto-module die af fabriek voldoet aan de eisen van DIN 18040 – voor normconform gebruik in ziekenhuizen en de gezondheidszorg.

Klaar voor alles

De TECEprofil Geronto-module is speciaal ontworpen voor de behoeften van mensen met fysieke beperkingen - de zithoogte, afstand tot de muur en structuur voldoen allemaal aan de norm van "Barrièrevrij bouwen". De Geronto-modules vereenvoudigen de installatie van de spoelbediening op de veiligheidsdraagarm met voorgemonteerde kabelgoten. Ook voor normconforme en snelle montage van de veiligheidsdraagarmen bieden wij een oplossing: in de vorm van bij de module passende stalen platen.

Das TECEprofil Geronto-Modul erfüllt ab Werk die Anforderungen der DIN 18040 – für den normkonformen Einsatz in Krankenhäusern und im Healthcare-Bereich.

Meer vrijheid – ook tijdens het gebruik

Speciaal voor barrièrevrije toiletten biedt TECE bekabelde en draadloze spoelbedieningen aan. Bekabeld kan de spoeling aan de veiligheidsarm of aan de wand worden bediend. De radioknop biedt de mogelijkheid om de spoelbediening op elk gewenst punt binnen het ontvangstbereik van de elektronica te monteren. Daarnaast kunt u de plaat ook altijd handmatig bedienen.