Skip to main content
TECE ISH 2017 Messestand

Indrukken van de ISH 2017

Close to you -
ook als beursstand

Structuur is alles:

TECE brengt het nieuwe merkconcept ook mee naar de ISH.
Net zoals het merkconcept is ook de ISH-beursstand in drie segmenten opgebouwd, die de kerncompetenties van het bedrijf weergeven.

TECE-wereldnieuws op de ISH

TECEone

Douche-wc's hebben stroom nodig! Is dat echt waar? Als douche-wc doorbreekt TECEone alle verwachtingen.
De low-tech douche-wc lijkt qua vormgeving en afmetingen op een fraaie design-wc, maar biedt dankzij twee geïntegreerde draaiknoppen ook de extra functies van een douche-wc. Beproefde thermostaattechniek tapt water waarvan de temperatuur tot op de graad nauwkeurig is ingesteld direct uit de leiding en reinigt snel, comfortabel en intensief met het grootste watervolume van de test.

Hygiëne van het product en persoonlijke hygiëne.
De sproeier wordt bij alle modellen voor en na het gebruik gereinigd door omspoelen met schoon water. TECE slaat met dit product nieuwe wegen in, maar kiest voor beproefde techniek.

» Naar het product

TECEone – Das stromlose, spülrandlose Dusch-WC RU
Vers water uit de leiding: de douchekop gaat door de waterdruk naar zijn positie en zorgt voor een aangenaam gevoel en hygiëne. Stroom of elektronica zijn hierbij niet nodig.

TECEdrainprofile

Eenvoudige afvoertechniek bij nissen.
Het nieuwe doucheprofiel TECEdrainprofile maakt een gemakkelijke, aan nissen aan te passen montage van de afwatering over de gehele breedte van de doucheruimte mogelijk en vereenvoudigt de montage en afdichting voor de vakman plus de reiniging voor de gebruiker. Met het TECEdrainprofile biedt TECE een oplossing die een eenvoudige aanpassing tot aan de randen van de doucheruimte mogelijk maakt, want het roestvrijstalen profiel is snel en exact op maat te maken. Dat verkort het bouwverloop, bespaart kosten en geeft de doucheruimte een esthetisch totaalbeeld.

Eenvoudige modulaire oplossing - veilige afdichting
TECEdrainprofile bestaat uit een overzichtelijke en gemakkelijk te begrijpen set met slechts enkele onderdelen. Het product kan zoals een tegel eenvoudig op de dekvloer worden geplaatst. De installateur of tegellegger kan het eenvoudig ter plaatse exact inpassen voor aanpassing in nissen. De montageoplossing maakt het bovendien mogelijk om het doucheprofiel achteraf precies af te stellen.

Gemakkelijk schoonmaken voor perfecte hygiëne
Het doucheprofiel beschikt over een verval aan de binnenzijde waarmee de afvoer van het water wordt geoptimaliseerd en vuil wegstroomt in de afvoer die zich onder het midden van het profiel bevindt. Deze is eenvoudig bereikbaar en kan indien nodig met een ontstoppingsveer worden gereinigd.

» Naar het product

TECEdrainprofile
TECEdrainprofile kan aan nissen aan te passen over de gehele breedte van de doucheruimte geïnstalleerd worden. Vooral bij grote tegels ontstaat zo een esthetische totaalbeeld.

TECE Hygiënebox

Koud water blijft koud met de hygiënebox
De TECE Hygiënebox verhindert bij warmwaterinstallaties het warmtetransport via de kraan naar de koudwaterzijde. De Hygiënebox van TECE is klaar voor aansluiting en voert de warmwaterleiding boven de warmwater-muurplaat.

In het korte loodrechte leidingsstuk tussen muurplaat en warmwaterleiding wordt een stabiele thermische laag gecreëerd, wat tot een thermische ontkoppeling van de warmwaterleiding en de kraan leidt. Ongewenste verwarming van de koudwaterzijde wordt hiermee voorkomen.

» Naar het product

TECE Hygienebox
De TECE Hygiënebox als geminibeugel met dubbele muurplaat voor koud water op een montagebeugel zorgt voor een snelle installatie die optimaal is voor de drinkwaterhygiëne.

TECEfilo

Urinoirelektronica die bij het gehele assortiment past
De afdekplaat van de nieuwe urinoirelektronica TECEfilo past qua design bij veel wc-bedieningsplaten uit het TECE-assortiment. De elektronica is uitgerust met een infraroodsensor, die de gebruiker herkent en de automatische spoeling activeert.

TECEfilo beschikt over bijzondere functies, zoals een instelbare voorspoeling, hygiëne-intervalspoeling en een pauzefunctie, die zonder comfortverlies het waterverbruik verminderen en de hygiëne verbeteren. De instelbare hygiënespoeling zorgt voor een wateruitwisseling in de aansluitbuis.

» Naar het product

TECEfilo
TECEfilo is naar wens in roestvrij staal, glas en kunststof verkrijgbaar en past optisch harmonieus bij de bestaande series bedieningsplaten van TECE.

TECEnow urinoir

TECEnow: Bedieningsplatenserie compleet gemaakt met een urinoir-variant.
Het zakelijk design zonder opsmuk, de gedefinieerde randen en de bijzonder vlakke opbouwhoogte maken de nieuwe urinoirbediening TECEnow tot een oplossing die harmonisch in uiteenlopende badkamerarchitecturen past.

De spoelhoeveelheid kan worden ingesteld op één, twee of vier liter. De nieuwe urinoirbediening biedt - net zoals de wc-bedieningsplaten - een vlakke inbouw in combinatie met het bekende urinoir-inbouwframe.

» Naar het product

TECEnow Urinal - Bad
De urinoirbediening TECEnow past dankzij het minimalistische design probleemloos in verschillende badkameromgevingen.

TECEfloor

Nieuwe RTL-box met hoogwaardig design
Een optisch aantrekkelijke vloerverwarmingsregelaar met een afdekking van echt glas en een elegante aluminiumknop met compacte afmetingen. Via een geïntegreerde retourtemperatuur-begrenzer kunnen de hoge watertemperaturen van de radiatoren op een geschikt temperatuurniveau voor de vloerverwarming worden begrensd.

De RTL-box ist tot 60 procent kleiner dan de meeste concurrerende producten en kan op de normale hoogte van de lichtschakelaar worden gemonteerd. De TECEfloor Design RTL-box wordt in twee afzonderlijke sets geleverd die op verschillende momenten van de bouwfase kunnen worden geïnstalleerd.

» Naar het product

TECEfloor - RTL-Box
De TECEfloor Design-RTL-box is comfortabel op hoogte van de lichtschakelaar te monteren en stoort dankzij het aantrekkelijke design niet in de esthetiek van de ruimte.

Vulventiel F10

De universele oplossing voor de servicemonteur
Het nieuwe vulventiel F10 past in elke TECE spoelkast en is compatibel met gangbare spoelkasten van andere fabrikanten. Zo heeft de installateur in veel gevallen het juiste vervangende onderdeel bij de hand en kan de klant snel en competent worden geholpen.

Het vulventiel F10 is een praktijkgerichte universele oplossing. Bovendien vult het ventiel de spoelkast op aangenaam stille wijze.

» Naar het product

Füllventil F10 - Ablaufventil
Een universele oplossing voor noodgevallen: met het TECE Vulventiel F10 speelt de servicemonteur op safe. Hij past ook op veel producten van andere merken en het vulgeluid is bovendien bijzonder zacht.

TECEprofil

Speciaal inbouwreservoir voor kinderen
Een speciaal voor kindertoiletten ontworpen inbouwreservoir. Het reservoir wordt hier dieper gemonteerd, zodat ook kleine kinderen gemakkelijk bij de spoelknop kunnen. De lage zithoogte van een kindertoilet vereist een lage aansluitingshoogte; daarom hebben de huistechniekexperts een blinde module ontwikkeld.

Het gaat om een zelfdragende en geluidsdempende staalconstructie die door voorboringen en inkepingen in het frame in een TECEprofil wand of metaal- en houtprofielwanden kan worden geplaatst. Installatie als enkele module voor de muur is eveneens mogelijk.

» Naar het product

TECEprofil - Kindermodul
Met de nieuwe TECEprofilmodule kunnen kindertoiletten ondanks hun lage aansluitingshoogte zonder extra inspanningen gemonteerd worden.

TECEdrainpoint S

Nieuwe brandbeveiligingsmanchetten voor de afvoeren DN 70 en DN 110
De FireStop brandbeveiligingsset voor de puntafvoer TECEdrainpoint S wordt aangevuld met twee manchetten voor de afvoermaten DN 70 en DN 100. De manchetten worden niet zoals bij de DN 50-variant ingebouwd in de plafondconstructie, maar direct onder het plafond geschroefd.

De brandbeveiligingsmanchetten bestaan uit een behuizing waarin zich een meervoudige laag materiaal dat kan uitdijen bevindt. Zodra door een brand de temperatuur toeneemt, schuimt het materiaal op; er ontstaat een zwelling waardoor de ringdiffusor wordt samengeperst.

» Naar het product

TECEdrainpoint S - FireStop
De FireStop brandbeveiligingsmanchetten in de maten DN 90 en DN 110 worden eenvoudig van onderen aan het plafond geschroefd – dit zorgt met name bij moeilijke inbouwsituaties voor een aanzienlijk eenvoudigere montage.