Skip to main content

TECEdrainprofile

Bij vragen:
info@tece.be

TECEdrainprofile Kollektionsteaser

TECEdrainprofile – het inbouwdoucheprofiel

TECEdrainprofile – PVD-oppervlakken

Das TECEdrainprofile Duschprofil ist auch als PVD-beschichete Variante erhältlich, wie hier in Red Gold.

Voeg verfijnde details toe

Nieuwe verfijnde oppervlakken vinden steeds meer toepassingen in de badkamerwereld. Met doucheprofielen en bedieningsplaten met PVD-oppervlakken, passend bij de huidige collecties badkamerkranen, resulteert het badkamerdesign in een harmonieus totaalbeeld.

In perfecte harmonie

Van het moderne loftkarakter tot het sfeervolle boudoir. Bedieningsplaten en doucheprofielen vullen de huidige badkamerkranen aan voor een harmonieus totaalbeeld.

Het gaat om de details

TECE biedt de nieuwe PVD-oppervlakken voor wc-bedieningsplaten van de TECEsquare metaalserie en het TECEdrainprofile inbouwdoucheprofiel. Deze kunnen worden gecombineerd met de trendcollecties van toonaangevende beslagfabrikanten en zijn qua kleur afgestemd op de oppervlakken van hansgrohe/AXOR.

Het resultaat: Harmonieuze badkamerplanning tot in het detail.

De PVD-varianten van TECEdrainprofile

Stoer opnieuw gedefinieerd

De zichtbare roestvrijstalen delen van TECEsquare metaal en TECEdrainprofile zijn afgewerkt met PVD-technologie. Met een duidelijk zichtbaar resultaat: de gecoate oppervlakken vertonen zowel een uitstekende kleurkwaliteit en glans als extra slijtvast en krasvast.

Das Duschprofil TECEdrainprofile ist als PVD-beschichtete Variante Red Gold in polierter (polished) und gebürsteter (brushed) Optik verfügbar

TECEdrainprofile
PVD Rood Goud geborsteld of gepolijst 

Das TECEdrainprofile-Duschprofil ist als PVD-Variante in Gold Optic gebürstet (brushed) oder poliert (polished) erhältlich.

TECEdrainprofile
PVD Optisch Goud geborsteld of gepolijst

Das TECEdrainprofile-Duschprofil ist als PVD-beschichtete Variante Black Chrome in gebürsteter (brushed) oder polierter (polished) Optik verfügbar.

TECEdrainprofile
PVD Zwart Chroom geborsteld of gepolijst