Skip to main content

TECE spoelkast

Bij vragen:
info@tece.be

CM_Teaser_Standard_uni

TECE Uni-reservoir

TECE Uni-stortreservoir – Installatie & Onderhoud

Vanaf het begin overwogen

Durch Austausch des im Ventilsitz befindlichen Drosselrings kann der Spüldruck auch im Nachhinein an den Bedarf jeder Keramik angepasst werden.

Spoeldrukinstelling, montage, onderhoud: het Uni-spoelreservoir maakt indruk met de hoogste servicevriendelijkheid bij elke werkstap.


Aangepaste spoeldruk

Het Uni-reservoir heeft maximale flexibiliteit als het gaat om de spoeldruk: door de smoorring in de klepzitting te vervangen, kan ook achteraf de spoeldruk worden aangepast aan de behoeften van alle keramiek. Hiermee kunt u niet alleen de spoeldruk duurzaam verminderen, maar ook moeiteloos verhogen, zodat het keramiek niet te voorzichtig of te temperamentvol wordt gespoeld.

Snelle installatie, ontspannen onderhoud

De grote inspectieopening op het Uni-reservoir biedt maximale ruimte om ontspannen te werken. Slim gedefinieerde functie-eenheden en gereedschapsloze verbindingen maken de afzonderlijke stappen efficiënter en betrouwbaarder.

Der Uni-Spülkasten kommt vormontiert und versiegelt. So muss er während der Rohbauphase nur wasserseitig angeschlossen werden – das Öffnen ist erst während der Feininstallation nötig.

Het Uni-reservoir wordt voorgemonteerd en verzegeld geleverd. Dit betekent dat hij in de ruwbouwfase alleen op de waterleiding hoeft te worden aangesloten - u hoeft hem alleen tijdens de fijne installatie te openen.

Nach der Rohbauphase: Der Panzerschlauch wird mittels Verschraubung am Füllventil befestigt.


Na de ruwbouwfase: De versterkte slang wordt bevestigd door deze op de vulklep te schroeven.

Die Schutzplatte ist eine kompakte Einheit, bestehend aus Spritzschutz, Hebelmechanik und Befestigung


De beschermplaat is een compacte eenheid bestaande uit spatscherm, hefboommechanisme en opzetstuk.

Beim Austausch des Ventils müssen keine Einzelteile auseinandergebaut oder abgeknickt werden.

Het onderhoud net zo eenvoudig als de montage: er hoeven geen afzonderlijke onderdelen te worden gedemonteerd of afgebroken bij het verwisselen van de afsluiter - alle onderdelen zijn stevig met elkaar verbonden.

Die komplette Technikeinheit kann im Servicefall entnommen werden.


Tijdens een servicebeurt kan de complete technische unit met hefboommechanisme, deksel en bevestigingsplaat worden verwijderd. Alle instellingen blijven behouden.

Spare parts available for 25 years

TECE confirms that you can purchase spare parts for the continued functionality of a TECE concealed cistern up to 25 years from the manufacturer's date of sale.
Ablaufventil Uni-Spülkasten

Geluidsisolatie inbegrepen

Gekopieerd uit straalvliegtuigen: een chevron-mondstuk regelt de stroom bij de uitlaat van de geoptimaliseerde afvoerklep. Dit zorgt voor stabiele stromingscondities en lagere geluidsniveaus zonder storende slurpgeluiden.

Flexibele instelling

Van 4,5 tot 9 liter met één druk op de knop – dat kan het Uni-reservoir ook. Dankzij de schuifregelaar op de aftapkraan is het bijzonder eenvoudig om het volledige spoelvolume aan individuele eisen aan te passen. Goed voor het milieu: dankzij een echt dubbelspoelsysteem blijft de gedeeltelijke spoeling constant met een waterbesparende 3 liter.

Hoogtepunten van het product

  • Universele stortbak voor elke toepassing en toiletkeramiek
  • Watertank met 10 liter veiligheidsinhoud
  • Verzegelde tank hoeft niet te worden geopend in ruwbouwfase
  • Variabel dual-flush systeem
  • Flexibele spoeldrukinstelling
  • Eenvoudig te installeren technologie
  • Getest volgens DIN EN 14055
  • Geluidsarme hydraulische vulklep
  • Akoestische groep 1 volgens DIN 4109 "Geluidsisolatie in gebouwen"
  • Te combineren met alle TECE bedieningsplaten

Het past!

Het vulventiel F 10 voor standaard inbouw- en wandspoelreservoirs.

Das TECE Füllventil F 10 erfüllt nicht nur die Normen DIN EN 14124 und DIN 4109, sondern ist auch international getestet und zugelassen: nach WRAS durch die Kiwa.
Het TECE-vulventiel F 10 voldoet niet alleen aan de normen DIN EN 14124 en DIN 4109, maar is ook internationaal getest en goedgekeurd: naar WRAS door Kiwa.

Eenvoudig, betrouwbaar, stil

Het TECE-vulventiel F 10 is een onderdeel van alle TECE-reservoirs en overtuigt tegelijkertijd op meerdere niveaus: voldoet aan de geluidsbeschermingseisen van: akoestische groep I en vult het reservoir zeer stil.

Comfortabel, ook voor de monteur: want het vulventiel werkt net zo betrouwbaar in bijna alle standaard inbouw- en wandreservoirs van andere fabrikanten. En het is ook internationaal goedgekeurd.

Voeg gewoon hygiëne toe

Der Uni-Spülkasten kann mit einem Einwurfschacht für Reinigungstabs aufgerüstet werden.

Voor extra hygiëne en reinheid kan het Uni-reservoir worden uitgerust met een inleggoot voor reinigingstabletten. Verwijder de bedieningsplaat, draai, plaats het lipje - zo eenvoudig is de weg naar nieuwe frisheid.