Skip to main content

Extra vlakke opbouw en eenvoudige montage

Esthetisch met de optie voor vlakke inbouw

De TECEsquare van metaal overtuigt door het effect van puur RVSen perfecte integratie in een moderne badkamerarchitectuur dankzij de bijzonder vlakke opbouw. Drie smalle voegen markeren de toetsen voor de spoeling - een brede toets voor de volledige spoeling en een smalle voor de gedeeltelijke spoeling.

Het RVS-oppervlak zorgt met de beschermlaag tegen vingerafdrukken voor perfect uiterlijk. De TECEsquare bedieningsplaten met glasoppervlak kunnen met het wc-inbouwframe ook volledig vlak worden gemonteerd.

TECEsquare - edel und extraflach

Esthetiek van glas

De TECEsquare is ook verkrijgbaar met een glazen frontplaat. Net zoals bij de TECEloop serie kunnen de bedieningsplaten zowel op de muur als - met behulp van een speciaal inbouwframe - volledig vlak worden ingebouwd. De TECEsquare is geschikt voor bediening aan de voorzijde of van boven.

Dankzij het minimalistische design overtuigt de TECEsquare glazen bedieningsplaat door het esthetische effect van het materiaal. Ter aanvulling van de betreffende wc-bedieningsplaat zijn er fronten van wit, groen of zwart glas die met verschillende toetskleuren kunnen worden gecombineerd. De TECEsquare bedieningsplaten met glasoppervlak kunnen met het montageframe volledig vlak worden ingebouwd.

TECEsquare Drückerplatte Showcase Glas Schwarz edelstahl

Varianten van bedieningsplaten

Bekroonde bedieningsplaat

De wc-bedieningsplaat TECEsquare van RVS is bekroond met de Design Plus-prijs en de reddot design award 2010 en werd in 2010 en 2011 genomineerd voor Designpreis Deutschland.

Auszeichnungen der TECEsquare II