Skip to main content
Design und Gestaltung - TECEdrainline
Design & Vormgeving

Individualiteit & Design

Ontwerpen met persoonlijkheid.

Een badkamers is persoonlijk.

De plattegrond ligt vast. Dat betekent echter nog lang niet dat het ontwerp van de badkamer vast ligt.

TECE producten zijn erop gericht om geheel individuele concepten mogelijk te maken. En dat binnen het gegeven budget.

Grundriss - Badsituation

Uitstekend ontwerpen met uitstekend design.

De TECE producten onderscheiden zich door een helder en tijdloos design. De functies zijn centraal, geometrische vormen kenmerken de vormgeving. Veelzijdige oppervlakken bieden prima mogelijkheden voor expressie.

Optimale esthetiek

Alle TECE wc-bedieningsplaten kunnen optioneel vlak in de wand worden geplaatst.

TECElux - Auszeichnungen - 6 Stück

De actuele trend, zekerheid bij de planning.

TECE zit bovenop de actuele trends. Deze producten zijn gemakkelijk te vinden in gestructureerde collecties en ze bieden door gegarandeerde looptijden zekerheid voor architecten en planners.

Ontwerpen met glas

Een doordachte en consequente badkamerplanning doet zich in detail gelden. En zo ontwikkelt TECE designproducten als collectie – bijvoorbeeld van glas.

Glas is een zeer esthetisch en tegelijkertijd onderhoudsarm materiaal. De TECE collectie bevat onder andere douchegoten, bedieningsplaten en kamerthermostaten voor vloerverwarming – voor aantrekkelijke afzonderlijke toepassing of een harmonieus geheel.

1 2 3
1TECE drainline douchegoot
2TECElux Mini bedieningsplaat
3TECEfloor ruimtethermostaat
Douchegoten: gewoon mooi,
gewoon praktisch

In een collectie producten die functioneel en qua vormgeving geheel op elkaar zijn afgestemd. TECE douchegoten zijn technisch modulair opgebouwd en maken zo een efficiënte en zekere planning mogelijk.

Ook wanneer de smaak door de jaren verandert, de techniek erachter blijft bestaan. De vormgeving van TECE douchegoten biedt qua materiaal, vorm en kleur maximale individualiteit en comfort.

Weinig onderdelen –
“1001 mogelijkheden”

Een TECEdrainline douchegoot is modulair opgebouwd en bestaat altijd uit

  • een designrooster, een tegelgoot of een glazen afdekking
  • een goot
  • een afvoer

Hotel als inspiratiebron.

Badkamerontwerp voor hotels is een bijzonder dynamisch onderdeel.

Hier worden telkens weer nieuwe concepten uitgeprobeerd om aantrekkelijk te blijven voor internationale gasten. Toch moet er ook aandacht aan de rentabiliteit worden besteed. TECE biedt voor beide aspecten de juiste producten.

Mr. Galal Mahmoud – President GM Architects
Mr. Galal Mahmoud – President GM Architects
Designtrends voor hotels

Bij het ontwerpen van hotels gaat het niet langer meer om het ontwerpen van ruimtes. Het gaat om het creëren van een totaalbeleving, van het inchecken tot en met het bed, van de badkamer tot en met het diner. Het is niet meer voldoende wanneer een hotel zich als “business” of “vrije tijd” kwalificeert.

Mensen willen hun dagelijkse routine doorbreken en nieuwe dingen uitproberen. En ze letten meer op hun welzijn; de belangstelling voor wellness- en comfort-aanbod neemt steeds verder toe.

Het resultaat: ook hotelkamers moeten meer ontspanning en gezelligheid uitstralen, en minder zakelijk en uniform zijn. Nieuwe vormen van wellness worden steeds belangrijker. De hotelkamer is een comfortabele ruimte zijn waar functie, intelligentie en design samenkomen.

Een plek om je even terug te trekken. Het woongedeelte versmelt steeds meer met de badkamer, waardoor de ruimte groter lijkt en er tegelijkertijd meer privéruimte mogelijk is.

Dit stelt architecten en planners voor nieuwe uitdagingen, ongeacht tot welke categorie een object behoort. De optimale oplossing kan alleen een geïntegreerd productsysteem zijn. Alle elementen van de zichtbare en niet-zichtbare uitrusting zijn hierbij technisch en functioneel op elkaar afgestemd. Zo kunnen ook producten van andere fabrikanten via open interfaces probleemloos worden geïntegreerd.

De productsystemen van TECE voldoen aan deze eisen en vereenvoudigen op deze manier het ontwerp en de realisatie.