Skip to main content

TECEvelvet wc-bedieningsplaat

Bij vragen:
info@tece.be

Die WC-Betätigungsplatte TECEvelvet ist aus FENIX NTM® gefertigt. Der Werkstoff überzeugt durch geringe Lichtreflexion, eine extrem matte Oberfläche, eine weiche Haptik und bietet außerdem Schutz vor Fingerabdrücken.

TECEvelvet wc-bedieningsplaat

Een ontroerend ontwerp.

Die WC-Betätigungsplatte TECEvelvet ist aus FENIX NTM® gefertigt. Der Werkstoff überzeugt durch geringe Lichtreflexion, eine extrem matte Oberfläche, eine weiche Haptik und bietet außerdem Schutz vor Fingerabdrücken.

TECEvelvet herinterpreteert de bedieningsplaat volledig. Ultrazacht aanvoelend, supermat van uiterlijk en absoluut resistent. Het geheim zit in het materiaal - een innovatief, meermaals bekroond materiaal dat zowel interieurarchitecten, ontwerpers als vastgoedplanners inspireert. Met TECEvelvet gebruikt TECE het voor het eerst voor een wc-bedieningsplaat. En opent zo volledig nieuwe vormgevingsperspectieven voor badkamerdesigns. In een elegant, functioneel ontwerp van sterdesigner Konstantin Grcic.

TECEvelvet wc-bedieningsplaten zijn verkrijgbaar in zes actuele Off-tinten. 

Klik hier om alle beschikbare kleuren in het TECEvelvet assortiment te bekijken.

Hightech - Zacht gevoel

Het oppervlak van TECEvelvet lijkt onregelmatig als een heuvelachtig landschap onder de microscoop. Deze unieke structuur geeft TECEvelvet zijn extreem dekkende uitstraling. Een nieuwe generatie acrylharsen vormt een gesloten oppervlak dat het binnendringen van stof en water voorkomt en het materiaal ideaal maakt voor gebruik in natte ruimtes - en ongevoelig voor vingerafdrukken, krassen en reinigingsmiddelen.

  • Weinig lichtreflectie, extreem mat oppervlak
  • Zacht gevoel
  • Bescherming tegen vingerafdrukken

FENIX NTM® – gemaakt voor Design

TECE gebruikt het materiaal FENIX NTM® voor de productie van TECEvelvet. Het innovatieve, meermaals bekroonde oppervlak van de Italiaanse materiaalfabrikant Arpa Industriale vindt u in de kantoor- en winkelinrichting, in exclusieve keukendesigns, in de meubelbouw en in het creëren van een exclusieve badkamerambiance.

CM_Combo-Image-Grid_FENIX NTM by Arpa Industriale _kitchen.jpg
Konstantin Grcic, industrial designer

Om dingen die essentieel zijn en deel uitmaken van onze dagelijkse routine zo te ontwerpen dat het onbewuste niet wordt verstoord: dit maakte het ontwerpen van TECEvelvet bijzonder aantrekkelijk.

– Konstantin Grcic, industrial designer

CM_Combo_Media_Material.jpg

Harmonieus

Bij conventionele installatie bouwt TECEvelvet maximaal vijf millimeter op voor de muur. Bij verzonken montage scheidt slechts een extra spleet het optisch van zijn omgeving. Bijzonder effectief bij installatie in wandbekleding van dezelfde kleur en hetzelfde materiaal met FENIX NTM®.

Urinoir elektronica

In semi-openbare omgevingen vormen de TECEfilo sensorgestuurde urinoirbedieningsplaten een aanvulling op het FENIX NTM®-oppervlakteassortiment. TECEfilo-Velvet is verkrijgbaar in dezelfde kleuren als de TECEvelvet toiletbedieningsplaat en kan optioneel ook worden ingebouwd.

CM_Combo_Media_PerfektErgaenzt

Zonder limiet veranderen

Alle TECE bedieningsplaten zijn compatibel met het universele spoelreservoir van TECE. Voor renovatie- en moderniseringswerkzaamheden kunnen ze ongeacht serie en bouwjaar worden uitgewisseld. Ook na decennia. Planning en ontwerp in een modulair systeem - made by TECE.

CM_Combo_Media_RundumKompatibel