Skip to main content

TECEloop - bedieningsplaat

Bij vragen:
info@tece.be

TECEloop diversity of colours

TECEloop - bedieningsplaat

TECEloop maakt indruk met diversiteit

TECEloop in Eiche hell

De ronde moet in het vierkant. Afgezien daarvan zijn er (bijna) geen grenzen aan het ontwerp met deze knopbediening dankzij de enorme keuze aan kleuren en materialen.

Teruggebracht tot het essentiële met een harmonieuze look - dat is TECEloop met zijn opvallende ronde knopen. Door de combinatie van verschillende materialen en kleuren voor de knopen en afdekkingen ontstaan ​​meer dan honderd verschillende looks – passend in elke badkamer.

Uitstekend? Alleen in het ontwerp!

Als Glasvariante kann die TECEloop WC-Betätigungsplatte mit dem dafür erhältlichen Einbaurahmen auch flächenbündig in die Wand integriert werden.

De TECEloop ziet er niet alleen goed uit. Als glazen uitvoering kan hij met het daarvoor beschikbare inbouwframe ook in de wand inbouw worden ingebouwd.

Prachtig hygiënisch

De TECEloop bedieningsplaten van kunststof onderscheiden zich ook door een hoogwaardig knopmechaniek en een helder design.

Antibacterieel

TECEloop in witte kunststof is ook verkrijgbaar met een antibacterieel oppervlak. Hier wordt de groei van ziektekiemen op het oppervlak effectief geremd door zilverionen. Een voordeel, vooral voor gebruik in openbare ruimtes, in senioren- en verzorgingshuizen of in ziekenhuizen.

Die Kunststoffvariante TECEloop ist flächenbündig montierbar und die Taster sind jetzt ebenfalls bündig zur Blende