Skip to main content

TECEone - verfrissend anders

Bij vragen:
info@tece.be

TECEone duschtoalett

TECEone - verfrissend anders

TECEone – de nieuwe verfrissing

TECEone – das Dusch-WC im zeitlosen Design

Wat moet een douche wc kunnen doen vanuit het oogpunt van de gebruiker? Heel simpel: goed schoonmaken! En net zo gemakkelijk in de badkamer en het leven te integreren in bediening en uitstraling als een standaard toilet. Met technologie die lang meegaat en gemakkelijk te bedienen is - op elke leeftijd en ook voor de gast die voor het eerst de douche wc gebruikt.

Daarom hebben we eenvoud tot de focus van de ontwikkeling gemaakt met de TECEone. Het resultaat is een nieuwe vorm van frisheid die kracht volledig wegneemt - en het verrassend gemakkelijk maakt voor de gebruiker en de installateur.

Alle details overwogen maar teruggebracht tot de essentie: zo typisch TECE.

Simpel TECEone.

TECEone – Das stromlose, spülrandlose Dusch-WC RU

We hebben de douche wc opnieuw bedacht: met intelligente technologie die functioneert zonder elektriciteit. Met een compact design dat in elke badkamer past. Met doordachte functies voor een ongecompliceerde installatie en intuïtieve bediening.
Simpel TECEone!

Het toilet met douchefunctie. Geen stroomvoorziening. 

Ingewikkelde elektronica, grote afmetingen, een hoge prijs - kenmerken die voorheen niet goed weerspiegelden bij de installatie van douchewc's. Met TECEone veranderen we de spelregels: geen elektriciteit maakt het zo eenvoudig te installeren als een douchekraan. TECEone is ook intuïtief en gemakkelijk te bedienen.

En tegelijkertijd is hij zo mooi en compact dat hij in elke badkamer past.