Skip to main content

TECEnow - bedieningsplaat

Bij vragen:
info@tece.be

Goed design hoeft niet duur te zijn

Met de vlakke opbouw en de minimalistische vormgeving bewijst de nieuwe bediening dat voortreffelijk design niet duur hoeft te zijn. Met het gebruikelijke inbouwframe van TECE en de speciale afstandhouder is ook een vlakke inbouw mogelijk. De TECEnow overtuigt met beproefde duospoeltechniek met een kleine en een grote spoelhoeveelheid.

TECEnow – Die Design-Betätigungsplatte für jeden Bedarf

Standaard bedieningsplaat van antibacterieel kunststof

De extra platte TECEnow bedieningsplaat-serie is nu ook verkrijgbaar in antibacteriële uitvoeringen. Zilverionen in het kunststof materiaal remmen de groei van bacteriën aan het oppervlak.

Met het antibacteriële materiaal is de bediening bijzonder hygiënisch en dit maakt TECEnow ideaal voor gebruik in openbare sanitaire ruimtes, ziekenhuizen of verzorgingshuizen omdat de groei van bacteriën wordt geremd. Net als alle TECE-bedieningsplaten overtuigt ook TECEnow met zijn goede haptiek, die een bijzonder hoogwaardig gevoel overbrengt. De vlakke constructie en het minimalistische design maken van TECEnow een bedieningssysteem die ook in de meer geavanceerde architectuur zonder problemen een plaats kan vinden. Inbouw is mogelijk dankzij het montageframe en het speciale afstandsframe.

TECEnow - Antibac

Voor vlakke inbouw van de TECEnow zijn het wc-inbouwframe en de TECEnow afstandhouder vereist.