Skip to main content

TECEnow - bedieningsplaat

Bij vragen:
info@tece.be

TECEnow full range

TECEnow - bedieningsplaat

De design bedieningsplaat voor elke eis

WC-Betätigungsplatte TECEnow weiß
De TECEnow toiletbedieningsplaat heeft een extra vlakke constructie en kan ook worden ingebouwd met het optionele inbouwframe.

Met hoeken en randen

Royale knoppen in een extra plat frame kenmerken de look van TECEnow. De extra vlakke constructie van de bedieningsplaat met slechts 6 mm onderstreept ook het duidelijke effect. Optioneel kan TECEnow ook inbouw worden ingebouwd.

TECEnow in mat zwart

Slim, hoogwaardig, plat

WC-Betätigungsplatte TECEnow schwarz matt
Mat is trending en zwart werkt altijd: de wc-bedieningsplaat TECEnow combineert beide.

Als er kwaliteitsaccenten en spannende contrasten in de badkamer moeten worden bereikt, dan zijn mat zwarte oppervlakken momenteel de juiste keuze. Ze zien er individueel, elegant en cool uit - en raken gegarandeerd nooit uit de mode.

Vooral als contrasterende kleur met natuursteentegels, hout of in combinatie met metalen oppervlakken maakt mat zwart een echt statement in de badkamer. Deze fascinerende kleuroptie is nu ook beschikbaar voor TECEnow. Het mat zwarte oppervlak benadrukt op elegante wijze het functionele, strakke design, de gedefinieerde randen en het vlakke design van de kunststof bedieningsplaten voor het toilet.

Maar niet alleen het uiterlijk straalt kwaliteit uit - ook het gevoel is verfijnd: de volledige, mechanische haptiek van de spoelknoppen met rubberen buffers dragen bij aan de algehele indruk van hoge kwaliteit. De plaat biedt ook het beproefde dual-flush-systeem met klein en groot spoelvolume en kan ook inbouw worden geïnstalleerd. Met de mat zwarte TECEnow kunnen de handel en planners hun klanten een volwassen oplossing bieden die eruitziet als een elegant designstuk, maar is ontworpen voor het kunststofsegment: verfijnd voor iedereen.