Skip to main content

Valk Zaltbommel

Valk Zaltbommel
Nederland

Duurzaam, hygiënisch en betrouwbaar doorspoelen van wc’s

De beide heren Diederen (Marco en Martin)van Tecco Group: “helaas zijn er merken die rechtstreeks bij de opdrachtgever zaken doen en geen gebruik maken van de kennis en jarenlange ervaring van onze onderneming. Daarom zijn wij destijds op zoek gegaan naar een alternatief voor de dure inbouwreservoirs van de bekende markleider. TECE bleek een prima alternatief te bieden met een goede prijs/kwaliteitverhouding. Bij TECE is er ook veel keus uit zowel basis- als designseries, zodat bij alle stijlen en budgetten een mooie bedieningsplaat past. De bedieningsplaten passen probleemloos op alle inbouwreservoirs. Bovendien functioneren ze geluidloos, is de kwaliteit hoog en kan uit oogpunt van duurzaamheid meer dan 50% op water worden bespaard. Wil men meer hygiëne dan biedt TECE ook een praktische oplossing met reinigingstabletten, die overigens bij rimfree toiletten beter functioneren dan hangblokjes. Voor openbare toiletten en medische toepassingen biedt TECE een serie antibacteriële bedieningsplaten. Is vandalisme in het geding, dan is de robuuste roestvaststalen serie TECEplanus een prima oplossing.”

Het beste materiaal voor een scherpe prijs

“Martin van Diederen vertelt verder: ons bedrijf is een allround installatiebedrijf gericht op zowel particulieren als aannemers, projectontwikkelaars, zakelijke opdrachtgevers, adviseurs voor de utiliteitsmarkt, organisaties, instellingen en VVE 's. Zowel onze dienstverlening als de gebruikte producten en materialen zijn van hoge kwaliteit. Zoals bij TECE, het beste materiaal voor een scherpe prijs. Dat zorgt voor installaties waar u jarenlang plezier van heeft en vertrouwen in zult hebben.”

Valk Zaltbommel  - Badezimmer

Ook voor duurzame oplossingen

“Door de groeiende vraag naar duurzaamheid, energiebesparing en Nul op de Meter woningen (een huis dat evenveel of meer energie opwekt als het nodig heeft), vragen steeds meer bedrijven, instellingen en particulieren naar alternatieve manieren om gebouwen en woningen te verwarmen en te koelen. De aangescherpte Energie Prestatie Norm en het Energielabel, dragen bij aan deze stijgende vraag. Tecco biedt hiervoor verschillende oplossingen, zoals warmtepompen, zonneboilers en zonnepanelen. Daarbij kan ons bedrijf installeren volgens de duurzame BREEAM richtlijnen.”

Valk Zaltbommel  - TECEnow silber

Geluidloos en duurzaam

Zowel de wc-bedieningsplaten als het vulventiel werken bijna geluidloos. De constructie van de bedieningstoetsen is voorzien van rubber die voor de demping zorgt. De toetsen zorgen ook voor de waterbesparing. Want de kleine toets is voor 3 liter, de grote voor de volspoeling. De volspoeling, 4,5/6/7,5 of 9 liter, is eenvoudig door de installateur in te stellen. Dankzij deze duospoeltechniek wordt meer dan 50% water bespaard.

Meer hygiëne door reinigingstabletten

De spoelrand van een toilet is een nestelplek voor vuil en bacteriën. Om dit te voorkomen bieden steeds meer toiletfabrikanten randloze (rimfree) toiletten. Door de spoelwerking van deze randloze toiletten werkt een hangblokje niet effectief. Ook het zicht van een plastic houder is niet esthetisch en zeker niet fris. Daarom heeft TECE een goed alternatief ontwikkeld. Namelijk een inworpschacht waardoor het reinigingstablet via de bedieningsplaat in het spoelreservoir terecht komt. Dit zorgt voor meer hygiëne en een frisse geur. Het spoelwater krijgt bovendien een aantrekkelijke lichtblauwe kleur.

Valk Zaltbommel  - TECEnow