Skip to main content
Das neue Hauptgebäude des TECE Campus in Emsdetten

Pārcelšanās uz jauno administratīvo ēku

Jaunā ēka ir ilgtspējīgas korporatīvās izaugsmes pamats

Skats uz apstādījumiem no ikvienas darba vietas. Atšķirīga dizaina kopstrādes un saziņas zonas. Gaismas piepildītas telpas. Un visbeidzot – vismodernākās skaņas izolācijas un gaisa kondicionēšanas tehnoloģijas. Plānojot jauno ēku, mūsu mērķis bija izveidot tādu darba vidi, kas veicina aktīvu pieeju un nodrošina darbiniekiem telpu, kur ir iespējams gan nodoties radošām izpausmēm, gan pievērsties konkrētiem mērķiem. Tādējādi augsti funkcionālā ēka ir apzināti izvietota plašā un daudzveidīgi izstrādātā zaļajā zonā. Kopējā ēkas dizainā īpaši ir izceļams plašais vestibils un atvērtā plānojuma ēdamtelpa, kā arī divi labiekārtoti ātriji.

TECE Group ģenerāldirektori Hanss Joahims Zālmanis (Hans-Joachim Sahlmann), Pēters Fēlingss (Peter Fehlings), Andrē Velle (André Welle) un Dr. Mihaels Freitāgs (Michael Freitag) atklāja jauno kompleksu nelielā atklāšanas ceremonijā. Pasākuma lūgto viesu vidū bija gan uzņēmuma īpašnieku – Fēlingsu ģimenes – pārstāvji, gan Emsdetenes mērs Olivers Kellners (Oliver Kellner), gan ēku kompleksa būvniecībā iesaistīto uzņēmumu, kā arī vietējo vidējo uzņēmumu pārstāvji un paša uzņēmuma vadošie darbinieki. Visiem darbiniekiem un viņu ģimenēm jau augusta vidū bija iespēja iepazīt jauno kompleksu, apmeklējot košu ģimenes pasākumu, kura ietvaros ģimenes locekļiem tika sniegta arī iespēja gūt ieskatu tuvinieku ikdienas darba vidē.

atidarymas

(no kreisās puses uz labo) Arhitektu biroja “SCHILLING ARCHITEKTEN” pārstāvis Prof. Dipl.-Ing. Johanness Šillings (Johannes Schilling), Emsdetenes mērs Olivers Kellners, akcionārs Jenss Fēlingss (Jens Fehlings), ģenerāldirektors Andrē Velle, akcionāre Karolīna Fēlingsa (Carolin Fehlings), ģenerāldirektors un akcionārs Pēters Fēlingss, ģenerāldirektors Hanss Joahims Zālmanis, ģenerāldirektors Dr. Mihaels Freitāgs.

“Man ir neaprakstāms prieks, ka šeit un tagad varu oficiāli prezentēt šīs lieliskās jaunās telpas un atklāt tās, piedaloties šajā pasākumā arī būvniecības uzņēmumu un pašvaldības pārstāvjiem,” klātesošajiem sacīja Zālmanis. “ Beidzot visi tie darbinieki, kuri agrāk strādāja dažādās vietās, šeit, Hollefeldstraße, atkal varēs strādāt kopā vienuviet. Esmu pārliecināts, ka šis mūsdienīgais biroju komplekss vēl vairāk stiprinās kopienu un paaugstinās mūsu darbinieku ražīgumu, kā arī padarīs mūs vēl pievilcīgākus mūsu biznesa partneriem. Jaunā biroju ēka, kas ir projektēta saskaņā ar tā saucamā elastīgā biroja pamatprincipiem, ļaus ieviest uz nākotni vērstus darba modeļus, piemēram, darba galdu koplietošanu un hidrīddarba iespējas, tādējādi sniedzot atbalstu jaunas korporatīvās kultūras attīstībai. Un tam ir jo īpaši liela nozīme TECE darba devēja zīmola veidošanā.” Pabeidzot savu runu, viņš īpaši uzsvēra: “Jaunais īpašums, kas atrodas iepretim Grevener Damm, sūta nepārprotami pozitīvu signālu par Emsdetenes vidēji lielo uzņēmumu konkurētspēju.”

Uzņēmumam strauji attīstoties un augot, tā darbinieku darba vietas iepriekš bija izvietotas vairākās atsevišķās Hollefeldstraße industriālā parka ēkās Emsdetenē. Pabeidzot jaunās galvenās mītnes projekta īstenošanu, tagad dažādi uzņēmuma departamenti atkal varēs strādāt vienkopus vienā ēkā. Tiešā tuvumā, savienotas ar gājēju celiņiem, jaunajai ēkai piekļaujas senākas ēkas ar citām administratīvajām un ražošanas nodaļām. Visas kopā tās tagad veido paplašināto TECE kompleksu. Enerģijas piegādi nodrošina TECE jaunuzceltais energoapgādes centrs: vairāki siltuma rekuperācijas procesi un mūsdienīgā vadības tehnoloģija nodrošina efektīvu enerģijas patēriņu.

Jaunās ēkas projektu izstrādāja Ķelnes arhitektu birojs Schilling Architekten; zaļās zonas plānojums ir Antverpenes ainavu arhitektu Wirtz International Landscape Architects darbs.