Skip to main content

Bij vragen:
info@tece.be

Afvoertechniek

TECEdrainprofile - doucheprofiel

Mooi, praktisch, douche ruimte breed - het doucheprofiel van TECE

Bij het nieuwe doucheprofiel is niet alleen op een goed design gelet, maar ook aan alles waardoor de montage, afdichting en hygiëne worden vereenvoudigd.

TECEdrainprofile Showcase

Punt. Lijn. Dicht!

Seal System – de betrouwbare en gecertificeerde afdichtingsstandaard voor TECEdrainprofile, douchegoten en afvoersystemen.

Wat is Seal System?
Met Seal System biedt TECE installateurs en tegelzetters een getest systeem bij het aansluiten van gelaagde afdichtingen op TECE-afwateringssystemen. Naast de officiële toelatingtests van de gelaagde afdichtingen (abP of ETA) is de betrouwbare werking (dichting) van de gelaagde afdichtingen met de TECE-afwateringsproducten en Seal System afdichtingsbanden en afdichtingsmanchetten getest. Het systeem wordt geïnspecteerd door Kiwa TBU, een onafhankelijk testinstituut dat vereist is door de bouwinspectie in Duitsland.

Seal System
Afdichtingsproducten van bekende fabrikanten werden getest en gecertificeerd. Een complete lijst van gelaagde afdichtingen wordt bij alle producten geleverd. De certificaten kunnen worden aangevraagd via www.sealsystem.net.